onsdag 23. april 2014

Det autoritære Arbeiderpartiet

Arbeiderpartiet har aldri forstått betydningen av personvern. Det er et problem for hele venstresida, skriver Snorre Valen på Manifest og i Klassekampen.

Valen siterer Arbeiderpartiets Ingalill Olsen som er i typisk Ap-stil er maktarrogant og naiv på samme tid:

Jeg skal ikke uttale meg om det kan føles som et overgrep for andre, men jeg vet at for mitt eget vedkommende er det ikke et overgrep at mine trafikkdata lagres, sånn at noen kan gå tilbake og finne ut hvem jeg har kontaktet, og når jeg har kontaktet vedkommende de siste seks måneder. Det er ikke en inngripen i mitt privatliv, det truer ikke min integritet, og jeg har ingenting å frykte dersom jeg ikke blir mistenkt for noe alvorlig kriminelt, og blir jeg mistenkt, har jeg faktisk tillit til politiets håndtering av mine data. Det føles ikke engang som et personvernoffer.
Jeg registrerer at mange av mine medrepresentanter ikke opplever det sånn.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Litt rørende at han har en slik tiltro til politiansattes metodekjennskap og generelle format. Problemet er blant annet at han ikke forstår at alle tidligere overvåkingsskandaler bunner i menneskelig svikt.

En idiot som ikke forstår å tolke data, og i tillegg mangler integritet, er en like sannsynlig kombinasjon i dag som tidligere.

Konrad sa...

Ingalill Olsen er vel en "hun"