onsdag 19. desember 2007

Målmannen: Suksess uten sex?

Målmannen gløder av stolhet over å ha blitt oppdaget av mange inkludert Amos Keppler. Vi noterer iallefall at Målmannen har blitt utrolig populært på Bloggrevyen, angivelig helt uten konspiratorisk hjelp. Dette er imponerende tatt i betraktning at de ikke skriver om sex eller nakne kjendiser. Det er spesielt imponerende tatt i betraktning at Målmannen bruker en språkform som få behersker.

Nei, å "oppdage" Målmannsbloggen er som å oppdage en haug dampende fersk hundebæsj på fortauet. Lukten er kvalmende, de fleste forholder seg til bæsjen ved å gå utenom, noen tar ansvar og forsøker å advare mot griseriet.

Bildet er for illustrasjonsformål, Målmennene har ikke personlig avlevert dritten på bildet.

Mens Målmannen har utnevnt seg selv til en bloggesuksess, har Trond har på sin side vært så frekk å kåre Målmannen til årets moromann. Jeg har redd for at Trond har rett, her mye ufrivillig komikk. Litt trist på en måte, for utrolig nok er Målmannsbloggen alvorlig ment.

EDIT: Noen har påpekt at tittelen på dette innlegget er tvetydig. Den som tror tittelen innebærer at Målmannen har suksess med bloggen, men at det likevel ikke blir noe sex på ham/dem, tar feil. Den som tror jeg har byttet om ordene (altså at rett skulle være "sex uten suksess") tar også feil. Jeg vet ikke noe om Målmennenes potens og sexliv, og vil helst ikke vite noe, på den annen side kan jeg ikke utelukke at det tilfeldigvis er empirisk dekning for alternative titler.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ordet Målmannen og sex i samme setning gjør meg urolig

Anonym sa...

OK, forsiktig nå, ikke få for mange guffne bilder i hodet.
:)

Storstrand sa...

Trond:
Ja, sosso er det med deim som hev eit abnormt bilæte av kva sex er meint for.

Konrad sa...

Storstrand: Du skriver stadig om ting du ikke har det minste greie på, ser jeg.

Storstrand sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Storstrand sa...

Ja, du har vel god greie på Trond sine abnormitetar du, Konrad... kva no enn det måtte vera...

Anonym sa...

Nei, faktisk ikke, jeg har aldri vært intim med Trond og har ikke planer om det heller.

ringeren sa...

http://trond.weblogg.no/antikonservativ/1198081958_nskelisten_for_2008.html