onsdag 30. januar 2008

Målmannen: Palestinere er nazister


Ja dette synes, lett karikert, å være poenget hos Målmannen som mener at økt selvstyre eller egen palestinsk kan sammenlignes med Chamberlain som ofret Sudetenland for et illusorisk "Peace in our time". Målmannen fornekter seg ikke: Her sammenlignes et lite, kuet, fattig og statsløst folk med en aggressiv og velorganisert militærmakt. Målmannen har en egen evne til å snu ting opp-ned, men denne gangen tar han (de) virkelig kaka. Israel har faktisk okkupert Vestbredden i 40 år (av sikkerhetshensyn?), mens Sudetenland altså ble annektert av Hitler av "sikkerhetshensyn" (for å beskytte sudet-tyskerne mot blodtørstige tsjekkere).

Se ellers dette innlegget om vår forakt for svakhet.

Chamberlain: "Peace in our time"

4 kommentarer:

maalmannen sa...

Her fær du noko å bryna deg på:

http://www.terrorismawareness.org/islamic-mein-kampf/

Konrad sa...

Linken er råten, dessuten er det ikke et saklig argument. "Bevis pr link" holder ikke.

Advarsel: nettstedet Målmannen har linket er usmakelig propaganda. Hold dere unna.

Andrea sa...

Hvor i all verden får han dette fra? Hvor er tankegangen i å sammenligne palestinere med nazister? Jeg fatter det ikke..

Konrad sa...

En ytterst kreativ (syk?) fantasi trengs for å koke i hop en slik sammenligning. Rabiate anti-islamister bruker antaklig følgende formel:
palestinere = muslimer =islam = fascisme = nazisme

Dessuten:
palestinere er sinte på Israel = antisionism = antisemittisme = nazisme

Til slutt:
"Mein Kampf" distribueres og leses av noen muslimer.


Hovedsaken er at noen bruker hvilken som helst argumenter så lenge det støtter deres egen sak. Når saken er dårlig, blir argumentene desto tynnere.