torsdag 12. november 2009

Trykk jødekarikaturene!

Skal jødene være unntatt satire og hets? Selvsagt ikke. Slik jeg oppfatter ytringsfrihetsmentaliteten i Norge er det sågar en plikt å trykke karikaturer som retter et kritisk (helst usakelig) søkelys på jødene som religiøs gruppe. Så altså:

Dersom noen tror jeg lar jødene slippe lett tar jeg med et fiffig bilde av en sleip og grisk jøde:

4 kommentarer:

brumlebass sa...

Interessant artikkel det der. Helt ukjent sak for meg - merkelig at ingen har dratt opp dette tidligere.

Anonym sa...

Dagbladet likestiller islamist-terrorister (som bombe-tegningen gjør narr av) med "muslimer". Det er faktisk hva jeg vil kalle genuin "muslim-hets". Jeg føler meg heldig som slipper å se Al Jazeera spørre Ku Klux Klan om hva jeg mener om ting. Så mye largeness får muslimene ikke fra Dagbladet.

Dagbladet vil heller slå fast for 1 millionte gang at islamistisk terror = islam som religion. Det er skammelig. Hvorfor hater Dagbladet muslimer så intenst? Hva har muslimene gjort dem?

Hvis jeg var muslim ville jeg stevnet alle som hevdet at Karikaturene var rettet mot meg som troende, når de så åpenlyst håner Hamas-Taleban-Hizbollah-Al Qeida-Al Shahab-massemorderne / torturbødlene.

Dagbladet er fullstendig klar over at Taleban står for ting som å kaste syre i ansiktet på muslimske skolejenter. Hva har disse jentene gjort Dagbladet, siden de blir liekstilt med syrekasterne? ca. 200.000 Algerianere er drept av islamofascister. Kvinner, barn, gamle har fått halsen skåret over. Tegningene gjør narr av fascistene som legitimerer slike mord med religion. Dagbladet synes ikke noen skal gjøre narr av disse morderne heller. "Brunt" er altfor mild varebetegnelse.

Martin sa...

Hvordan vet du at han nederste jøden er grisk? Det der er forhåndsdømming. Sexy nese dog

Konrad sa...

Martin: Du ser jo hvordan den sleske fyren gnir seg i hendene etter å lurt penger fra en snill kristen.

Uansett er det jo allment kjent at jøder er griske. Følg med i timen, Martin.