tirsdag 9. oktober 2007

Krekar: "Vesten tapte mot terror"

På nettstedet der Krekar er en flittig bidragsyter finnes overskrifter som "vesten tapte mot terror" skriver Aftenposten.

Er slike forferdelig ting som gjør Krekar til en fare for rikets sikkerhet? At han konstaterer et faktum, mener jeg. Slike meldinger kommer daglig til og med i amerikansk mainstreammedia.

Bør Krekar sendes ut?

En ting er sikkert: dødsstraff noe svineri, vi sender ikke folk til dødsstraff uansett hvor lite vi liker dem, og i hvertfall ikke pga tåpelige meninger eller propaganda på et eller annet tullete nettsted.

For det andre kan jeg ikke begripe at Krekar er en fare Norges sikkerhet ved at han sitter og koper i en leilighet på Tøyen, er det ikke farligere å sende ham ut av landet, der kan han jo både skyte og sprenge. Det verste han kan finne på på Tøyen er jo å snike seg unna trappevasken eller kanskje lage mat som lukter litt rart. Hva med å sette ham i fengsel uten tilgang til internett? Da vil han jo ikke kunne spre propaganda. Men vent, i Norge fengsler vi ikke folk uten at de har gjort noe straffbart, og hva har mr K egentlig gjort? Jeg bare spør.

Ingen kommentarer: