tirsdag 27. november 2007

En rasistisk muslim – jippi, endelig!

”Muslimsk politistudent skal ha truet jøder
- Aggressiv og truende under besøk i synagoge” skriver VG.

Politiet har lenge slitt med berettiget mistanke om rasistisk atferd og rasistiske holdninger i egne rekker. Blant annet er det grunn til å tro at det var rasistiske holdninger bak behandlingen av Baidoo og Obiora.

Nå har vi altså endelig fått rasistisk muslim i politiuniform. Nå kan vi kose oss med at ikke bare vi men også de er rasister. På toppen av det hele kan vi kose oss med at antirasistene ikke er så opptatt av feil sort rasisme. Skyggebokseren på Tåkesiden koser seg nesten gløgg i hjel. Tåkefyrsten er samtidig sikker på at Obioras død bare var et hendelig uhell, og strør rundt seg med påstander om at folk som er opptatt av politivold og Obioras skjebne er ”wannabesosialister”. Skyggemesteren har tydeligvis kopiert de banale skjellsordene fra sine venner rasistene på Veggavisen: "PK", "rasismegauling" og "sosialister".

Nei, synagogeepisoden var ikke en alvorlig sak. Men ja, dette virker rasistisk (jo da, muslimer kan også være rasister, slik denne fyren ser ut til å være), og folk med slike holdninger har ikke noe i politiet å gjøre.

EDIT: Skyggemesteren får mye skryt og støtte fra sin venner islam-"kritikerne" som er overbevist om at norske muslimer undertrykker resten av befolkningen.

Gi Kudos til denne saken!

Ingen kommentarer: