torsdag 10. april 2008

Litt uprofesjonelt, kanskje?

Ambulansemannen hevdet at det ikke var tegn til hodeskade da de forlot Ali Farah i Sofienbergparken. Nettavisen har nå fått tilgang til hele loggen med lydopptak. Her får vi et helt annet bilde av det som skjedde.

Utdrag:
"Like etter at ambulansen forlot Ali ringte en av sjåførene til alarmsentralen for å loggføre turen.
- Vi har dratt fra Sofienbergparken.
- Ja...
- Så skriv en ordentlig journal. Politiet og sånn er der. Han har fått seg et slag over nesa og ligger nede. Og blør og ynker seg og alt mulig sånn, sier ambulansearbeideren til AMK-sentralen.
Forberedt på bråk- Det kommer sikkert til å bli masse klager på denne turen her. Bare så du vet det. Det er tatt masse bilder. De sto og tok bilder av oss. Hvem er dere? Er ikke dere helsevesen, jeg jobber i helsevesenet selv, kan ikke bare gå fra en pasient sånn, ikke sant. Han skal vi ikke ha i bilen. Når han pisser meg på bena, der går grensa. Uansett hvor hardt slag og tennene hans har gått, sier ambulansesjåføren til AMK.
Ambulansesjåføren gjentok flere ganger at årsaken til at de dro fra småbarnsfaren var at han hadde urinert på dem.
- Han pisser makkeren min på bena og pisser på bilen vår. Det er greit han var kaldsvett og bleik og om han har slått bakhodet når han har gått i bakken, så han har cerebralt... Han kaldsvetta og lå der ynket og alt mulig sånn. "


Si var dere vil, men dette virker ikke særlig profesjonelt, hverken språket, holdningene eller oppførselen. Loggen viser at ambulansemannen forsto at det antakelig var en alvorlig hodeskade.

Helsetilsynet frifant altså denne ambulansemannen. Intet mindre enn et mysterium.

Hør på lydopptaket så er heller ikke dere i tvil: Denne ambulansemannen kvalifiserer helt klart til "Årets dritt 2007".

Les også utmerket innlegg på Fullt Hus.

Ingen kommentarer: