fredag 26. april 2013

Kneblingen av Fjordmann

Fjordmann (Peder N Jensen) klager over knebling og at folk blir skremt til taushet. Dette gjør han på kronikkplass i Norges største avis. Å være kneblet og skremt til taushet i dagens forvirrede offentlighet det samme som å skrive kronikker, bli portrettert av VG og bli portrettert i en profilert bok.

Fjordmann har blitt kjent fordi hans forkvaklede ideer ble adoptert av Norges verste drapsmann. Forøvrig er han en dust, en irrelevant person med vemmelige ideer. Likevel slipper han til i media som om han var en viktig tenker eller politiker. Hva faen er det han gnåler over?

6 kommentarer:

Unknown sa...

Jeg tror du er inne på noe, Konrad! Hva er det gnomen gnåler over? Samtidig er det å bemerke at Fjordman her åpenbart henvender seg til innvandringsmotstandernes mantra; det er oss mot den politisk korrekte eliten. Alt vi sier er politisk ukorrekt og dermed er alt vi sier også de facto sant. Vi behøver ikke å vise til noen argumenter, for de som sier noe annet enn oss er politisk korrekte og derfor løgnere. Vi slipper aldri til, men blir utsatt for sensur, latterliggjøring og stigmatisering. Så lenge de politisk korrekte sier dette ikke stemmer, må vår versjon være den riktige.

Konrad sa...

Helt klart. Det er forsøk på å holde liv i en myte om at folket blir kneblet av eliten. Dette er etter mitt syn en av vår tids største løgner, men jeg blir daglig forbløffet over motstandsdyktig løgnen er mot fakta.

Blir Fjordmanns standpunkt latterliggjort? Ja, det kan være riktig, men det er kanskje en grunn til at hans synspunkter blir latterliggjort. Det er en merkelig ide om at man kan mene og ytre hva som helst uten å få tilsvar, det jeg har kalt ytringsimmunitet.

Konrad sa...

PS:
Kommentarfeltet under kronikken viser at budskapet ikke faller på stengrunn.

Anonym sa...

Echo, echo. Testing, one two, one two...

Jo da, ikke fritt for at det er ekko her inne.

Konrad sa...

Anonym:
Har du et poeng eller er det bare fåfengt forsøk på å være morsom?

KEE sa...

Det virkelige ekkoet må jo være skrothøyres stadige og til en hver tid svært offentliggjorte klage på at de ikke får lov til å offentliggjøre.