søndag 26. april 2009

Nina Karin Monsen og annet grums

Nina Karin Monsen argumenterer for så reaksjonære standpunkter at det antaklig gjør selv den mest forstokkede imam varm om hjertet. Slik sett er Fritt Ords pris vel fortjent - hun inntar standpunkter som i den liberale norske akademikerklasse i det store og hele oppfattes som latterlige og innimellom har Monsen også noen tankevekkende poeng. Dette har jeg en viss respekt for.

Monsens argumentasjon er imidlertid så banal, plump og sjikanøs at man knapt skulle tro hun hadde bestått ex.phil. (hun har faktisk magistergrad i filosofi). Hun argumenterer rett og slett så dårlig at det er pinefullt å lese, hun setter rett som det er frem de villeste påstander uten snev av empirisk belegg. Fritt Ord tar ganske enkelt feil når de påstår at Monsens bidrag er "gjennomreflekterte".

Jeg anbefaler Ben Röslers glimrende eksempler på vrøvlet Monsen har liret av seg i offentligheten. Monsen er frekk nok til å påstå at Kim Friele sprer løgner om Monsens homostandpunkt, unektlig noe komisk når Monsens utfall er skriftlig dokumentert i hennes egne bøker, kronikker og intervjuer. Hun forsøker seg også på det gode gamle Frp-trikset å fremstille seg som offer, noen "vil meg ondt" sier hun. Den som er med på leken får tåle steken.

Ellers er det gledelig at stadig flere påpeker HRS' rasistiske agenda.

4 kommentarer:

Trond sa...

Fantastisk hva som skjuler seg under begrepet filosof.

Admiral_Gullars sa...

Jeg er *****_SÅÅÅ_***** lei av homodebatt!!!!!!!!!!!

Konrad sa...

Kvartermester Gullars:
Vi er for en gangs skyld helt enige.

brumlebass sa...

Monsen er en snodig buskvekst. Trodde den prisen der hang noe høyere.