mandag 4. april 2011

Kokkvold lefler med fundamentalistene

Norske toppolitikere bidrar til å legitimere et middelaldersk samfunnssyn ved å delta på vårens verdikonservative stormønstring, skriver medisinstudentene Bleie og Haaskjold.

På talerlisten sto bl.a.: Siv Jensen, Erna Solberg, Knut Arild Hareide, Ola Borten Moe, Per Edgar Kokkvold.

Det er tydelig hvilket selskap Kokkvold trives i. For den som er i tvil: Ola Borten Moe representerer høyresiden (tradisjonalistene med skepsis til "umoral" og det som er anderledes) i Senterpartiet, og er dermed på linje med Jensen og Hareide i sentrale spørsmål.

Ville Kokkvold stilt opp på en stormønstring ved den norske avdelingen av Hamas & Hisballa der hovedbudskapet var den trusselen som homofili, jødedom og kristendom utgjør? Selvsagt ikke. Kokkvold blander sammen vern om ytringsfriheten med kamp mot islam og alt dens vesen.

Kokkvold skriver at "mange fredsvenner og vestlige intellektuelle lefler med reaksjonære, totalitære og antisemittiske krefter". Per Edgar er tydeligvis så intellektuelt innsnevret at han ikke forstår at han selv (en vestlig intellektuell og humanist) lefler med "reaksjonære og antimuslimske krefter".

Og når ble denne oppblåste dusten ekspert på terror?

Før eller siden blir vel Kokkvold pensjonist og det blir mulighet for nødvendig fornyelse i presseforbundet.


Kokkvolds venner: Jensen og Bjarte Ystebø (redaktør av den kristenekstremistiske Norge IDAG).

Ingen kommentarer: