onsdag 6. april 2011

Ikke sjikaner politikeren

...men gi dem gjerne klar melding om hva folket mener om voteringen i DLD-saken. De er våre folkevalgte, og de står ansvarlig overfor oss. Ikke overfor EU eller Jens eller Jonas.

Her er listen

Hacking er neppe en akseptabel aksjonsform.

Litt fakta på tampen.


Ikke sjikane å kalle noen feig. Her illustrert ved Peter Gitmark (H), han stemte for.

5 kommentarer:

Anonym sa...

DDoS kan sammenliknes med å lenke seg til en bro eller blokkere et inngangsparti. Det er ikke hacking og ikke skadeverk selv om Kripos og tabloidavisene ser ut til å mene det.

Konrad sa...

Sant nok. Det er forskjell på bryte seg inn på privat eiendom og det å passivt blokkere en dør.

Erik sa...

Ja, de er våre folkevalgte. Da er det vel bra de fulgte det klare flertallet i folket, ref meningsmålingen her fra ifjor:

http://www.minerva.as/2010/04/28/klart-flertall-for-datalagringsdirektivet/

Mvh
Erik T

Konrad sa...

Vel, Høyres stortingsgruppe fulgte ikke anbefalingen fra sine egne fylkeslag.

Dessuten: Noen ganger handler det om å gjøre Det Riktige, ikke bare det Taktiske. Særlig når det er snakk om borgerretter er dette avgjørende. Det er forskjell på å lytte til stemmene og lytte til argumentene. Ap har ignorert argumentene.

Erik sa...

Da kan man vel igjen si at fylkeslagene i høyre ikke fulgte anbefalingene til egne velgere.

Det finnes argumenter både for og mot DLD. Mange mener pålagt lagring av alles trafikkdata hele tiden er så prinsipielt feil at det overstyrer alle andre argumenter. Flertall i storting og folk mener at argumentene - bl.a fra politiet - om mer effektiv kriminalitetsbekjempelse er viktigere. Da blir det nødvendigvis vedtatt.

Mvh
Erik T