lørdag 14. mai 2011

Jensen: - Politikere må følge norsk lov!

Vi politikere har et særskilt ansvar for å følge norsk lov, sa Siv Jensen på NRK radio i dag. Samtidig forsvarte hun Hagas små lovbrudd, som hun da Haga-saken dominerte kritiserte skarpt.

Framleis like forvirra?

Det blir verre:
Blant politikerne er det faktisk Frps ledende kvinner og menn som utmerker seg med et avslappet forhold til lover og regler. Noen som erindrer Birkedal-saken? Per Sandberg er endog straffedømt for vold og råkjøring. Den profesjonelle råkjøreren Martin Schanche bruker også nevene når argumentene ikke strekker til.

Tybring-Gjedde hevder (ikke overraskende) at det er innvandrerguttene som er hissige voldsutøvere. Samtidig krever politikeren Per Sandberg tøffere soning for utlendinger, det skyldes kanskje at voldsmannen Per Sandberg er norsk?


Fremad i alle retninger!

Blogglisten

5 kommentarer:

Bjørn Stærk sa...

Dette er skuffende overfladisk av deg, Konrad. Forventer bedre.

Det hun sa i talen var jo at det burde vært lov å gjøre det Haga gjorde.

Du ser forskjellen mellom å si at det er greit å bryte loven, og å si at loven burde endres?

Ofret sa...

FrP-topper bryr seg ikke alltid om
hverken lover eller vedtekter og andre interne partiregler. For eksempel reglement for å unngå at partitillitsmenn misbruker sin stilling til å skaffe seg seksuell omgang med noen de står i et overordnet forhold til.

Når ting skal skjules og toppolitikeres fasader skal berges, kan uskyldige mennesker ofres.

Les på: http://musepip.blogspot.com/2011/05/ferdig-som-pappa-jeg-gir-opp.html

Konrad sa...

Bjørn:
Ja og nei. Jensen poengterer at politikerne må følge loven. Hun forsvarte Haga utifra at dette var bagateller eller håpløse regler, men da stabbursaken verserte var Jensen særdeles ivrig etter å slå politisk mynt. Dobbelmoral eller opportunisme kalles slikt.

Ellers er jeg enig i at det ikke er en vanskelig øvelse å ha to tanker i hodet samtidig. Men det var ikke mitt poeng her.

Bjørn Stærk sa...

Å nei - forsøker du å antyde at politikeres lovbrudd og hykleri har blitt brukt mot dem av politiske motstandere?! Jeg er sjokkert og vonbroten.

Konrad sa...

Jepp, det forekommer, pol'tikk det serru. Stabburssaken er politisk irrelevant, det var imidlertid ikke smykkesaken etc fordi det var relatert til embetet (noe stabburet ikke var) og dermed på grensen til smøring. Birkedal-saken er slik sett også politisk irrelevant.

Men nok en gang: Frp er partiet for lov og orden, også på det punktet dyrker partiet dobbelmoralen.