onsdag 31. desember 2008

Israel og Norge - to apartheidstater

En israelsk borgerrettsorganisasjon konkluderer med at den israelske okkupasjonsmakten på Vestbredden i praksis driver en apartheidpolitikk. Dette er det faktisk Israels-vennen Vårt Land som skriver.

Om få timer trer Norges nye sexlov i kraft, drevet frem av livsfjerne venstremoralister. Loven ble særdeles lett å få gjennom etter tilstrømningen av gateprostituerte fra Nigeria. Dermed har det blitt en negerlov som først og fremst vil stenge yppige negresser ute fra det norske pulemarkedet. Denne apartheidloven gjør også livet vanskelig for de teite og stygge som ellers ikke får sjansen til å pule, slik Mads Larsen presist påpeker. Oppsummert: Loven rammer eksplisitt visse grupper i samfunnet, akkurat som raselovene etter 1933.


Bildet: Berøres ikke av sexloven.

4 kommentarer:

Admiral_Gullars sa...

Min gode mand: Vi moderate har tapt dette slaget, men ikke selve krigen.
De negative utslagene av loven vil bli verre og verre å fortrenge for antihoringslovens ridderskap.

Og husk: Det var ikke vi kristne som gikk i spissen for antihoringsloven...det var det ateistene i APs kvinnegruppe og SV som gjorde.

Konrad sa...

Ja det er fascinerende, dagens nymoralister finner vi særlig i SV og dalstrøka innafor. Det viser bare det mange har sagt før: Den norske venstresiden er langt på veg bare en variant av den gamle pietismen og bedehusbevegelsen.

Rebecka sa...

Utrolig hvor ofte du er på krigsstien angående sex-lovssaken. Å bli _så_ provosert...jeg tror fortsatt du er en mann som bruker så mye krefter på dette.

Frøken Rebecka har notert seg det bak øret. selv har hun observert de yppige negressene som hun har telt opp til 20 av bare fra stortinget og ned til oslo s...De tok menn i armen og tryglet dem om å kjøpe sex. De fotfulgte mannfolk noen meter mens de prøvde slengte ut slibrige kommentarer. Frøken Rebecka synes det er tragisk at de har vært her. Og godt at de er borte. En hver nasjon med respekt for seg selv-bør luke ut menneskesalg. Menneskeslavenes tid burde være forbi. Mange har kjempet for frigjørelser av menneskeverdet. Da gjorde Norge feil i å tillate dette-som verdens beste nasjon og leve i (ifølge FN) og som ett opplyst samfunn, mener frøken Rebecka. Og hvor var etikken..hva er det å skryte av hvis man ligger på topp i materialistisk standard, men på bunn i etikk? Hule, tomme mennesker. Ingen etikk eller ikke peiling på om noe er rett eller galt. Ikke noe å leve for? Er det dette som følger med den materialistiske æra?

Konrad sa...

Jeg skjønner ikke så mye av det Rebecka skriver.

Jeg er på ingen måte for prostitusjon, men jeg er i mot frihetsinnskrenkning. Kvinnefrigjøringen handlet om at kvinner skulle få kontroll over egen kropp, herunder foster i livmoren. Forbud mot prostitsjon betyr at kvinner (og menn) ikke får bruke kroppen sin som de vil.