lørdag 24. oktober 2009

Furuholmen har imodium i bagasjen

Joshua Frenchs mage har roet seg betraktelig etter at advokat Furuholmen kom til Kongo med både imodium og kulltabeletter i bagasjen.

- Jeg hadde også med toalettpapir av mykeste norske kvalitet, men dette ville fort blitt brukt opp dersom vi ikke hadde fått kontroll over Joshuas fordøyelseskanal, sier Furuholmen til VG.


Furuholmen benytter anledningen til å berømme en anonym privatperson på Vinstra som har finansiert det storstilte innkjøpet av toalettpapir.

- Det sier ganske mye om det kongolesiske rettsvesenet at snille hvite guter må ta til takke med grovt, ubleket toalettpapir fra en lokal produsent. Toalettpapiret holder overhode ikke internasjonal standard, understreker Furuholmen.

French hadde flere dramatiske toalettbesøk bare den første dagen Furuholmen var på besøk i fengselet. Alt går meget bedre etter at jeg kom ned hit, sier Furuholmen.

Toalettpapiret skal ha vært pakket på denne måten da det ble klarert av Kongos tollvesen, i følge sikre kilder. VG har imidlertid ikke fått stadfestet merkenavnet.

Ingen kommentarer: