onsdag 7. april 2010

Storhaug - kristenekstremistenes heltinne

- Det norske folk er i ferd med å bli rundlurt angående innvandring og den islamiseringen som skjer av Norge. De kristne må våkne og innse hva som er i ferd med å skje, hevder journalist og forfatter Hege Storhaug.

Dette kan vi lese i avisen Norge IDAG. Artiklen levner ikke tvil om Storhaug anti-muslimske, kristenistiske agenda: Jesus står for det gode, Muhammed for det onde, sier hun i praksis. Storhaug kaller hijab for «islamismens krigsmaskin».

Jøyemeg for en usmakelig cocktail: kokko-feministen Storhaug og i skjønn forening med de kokko-kristne. Når Storhaug allierer seg med de konservative, ekstremkristne er ikke hennes egen kamp mot konservativ islam særlig troverdig som annet en ren rasisme.


Apropos: Rune Berglund Steen skriver i Dagbladet i går (6.april, utdrag):

HRS sin hjemmeside er blitt en ensidig, statsstøttet sentral for alt som er negativt om innvandrere generelt og muslimer spesielt. Det har ingenting å si om det dreier seg om førerkort eller tvangsekteskap - hvis det kan skandalisere, er HRS på pletten.

Det er ikke minst denne ensidigheten - demoniseringen av islam og innvandrere, hylningen av egen renhet - som bidrar til å gjøre HRS uspiselige for mange av de personene som de selv oppgir å ville kjempe for. En jente med minoritetsbakgrunn kan nemlig oppleve begge deler av den norske virkeligheten: presset eller overgrepene fra familien på den ene siden, og skepsisen eller rasismen fra majoritetssamfunnet på den andre. Hos HRS møter de majoritetssamfunnet i en av sine mest ensidige og fordomsfulle utgaver.


I sin hellige kamp mot islam allierer HRS og Storhaug seg med hvem som helst, Krf og Høybråten blir for tafatte i møte med ondskapen.

Blogglisten

2 kommentarer:

Jahn B. Nesle sa...

Jo da, fascisten Storhaug og kristenekstremistene er skjønt enige om at kristendommen står for "det gode" som f.eks. tortur og heksebrenning i middelalderen, inkvisisjonen, massedrap på indianerne i Latin-Amerika etter 1492, overgrep på barn, osv., osv.

Storhaug & Co lider enten av vanvittig historieløshet eller rett og slett notorisk idioti. Holder selv en knapp på sistnevnte årsaksforhold.

Konrad sa...

Idioti er en presis diagnose.