onsdag 3. februar 2010

Hege Storhaug er enig med bin Laden

Hege Storhaug mener Norge kan falle tilbake til middelalderen om muslimene får for mye makt. Amal Wahab protesterte kraftig og mente at Storhaug bare snakker om den fundamentalistiske «Bin-Laden-versjonen» av islam, og ikke den muslimer flest følger. Dette kom frem i en debatt arrangert av Vårt Land.

Debatten avslørte også at Hege Storhaugs forestillinger ikke henger helt sammen, for å si det forsiktig:
– Jeg har aldri sagt at muslimer er i flertall i Norge om førti år. Ingen har sagt det, kommenterte Storhaug.

Altså: Storhaug er veldig opptatt av hva som skjer dersom muslimene blir i flertall, selv om dette i følge henne selv ikke er et sannsynlig scenario. Pussig nok mener hun dette særlig vil gå ut over vanlige muslimer (flertallet). Mener hun at et bittelite mindretall av konservative muslimer vil ta makten i Norge?

- Man kan ikke forstå muslimer ved å slå opp i Koranen og lese et vers. I framtiden ønsker jeg meg en debatt som er basert på virkeligheten. Vi må bli kvitt tullet om en muslimsk maktovertakelse i Norge. Det kommer ikke til å skje!, sa Olav Elgvin i debatten.

– Et Norge basert på islam blir som den mørkeste middelalder. Det blir et gjennomseksualisert samfunn hvor kvinner skal pakkes bort, mente Hege Storhaug.

Nok en skrudd ide fra Storhaug. "Gjennomseksualisert"? Blir et samfunn gjennomseksualisert når sex og kropp ikke er synlig i offentligheten? Kommer Storhaug fra Bakvendtland?

Dessuten: Dersom Hege Storhaug hadde hatt bittelitt faktakunnskap ville hun visst at i den "mørke middelalder" dominerte den katolske kirke i Europa, mens det islamske Spania var et fristed. Jeg er nå heller ikke så sikker på at den norske middelalder var så mye verre enn pietismen som festet sitt klamme grep på 1800-tallet.Et av-seksualisert samfunn, her eksemplifisert ved Calvin Kleins reklame.

Blogglisten

2 kommentarer:

Anonym sa...

Se på den video. Der kan du se hva norge sponserer. http://www.avraidire.eu/2009/12/lhorrible-realite-de-lislam/

Konrad sa...

Javel? Og dette mener du har noe med saken å gjøre?