fredag 26. februar 2010

Religionspoliti i Florø

Hvert år inviteres alle femteklassinger i Flora kommune i Sogn og Fjordane til bibelutdeling i kirken. Menigheten bruker klasselistene, som de får utlevert av skolen, til å notere hvem som kommer, for deretter å oppsøke de som ikke møtte i kirken for å gi dem en bibel. Denne utdelingen skjer i skoletida, skriver Firdaposten (via Fritanke).

Når muslimer driver misjonering blir det et sabla rabalder. Mens Den norske kirke kan drive pågående misjonering i skoletiden. En sak for Firdaposten, men ikke for VG? Kanskje det er uinteressant når det skjer langt fra Oslo? NRK distriktsnytt derimot melder at Flora kommune tar selvkritikk.

Dersom det er hijab-forbud i skolen, burde det kanskje være bibel- og misjoneringsforbud også?


Skolebarn utsettes for aggressiv misjonering.

Blogglisten

2 kommentarer:

brumlebass sa...

Det gamle testamentet burde det vel vært en aldersgrense på. Absolutt ikke noe for sarte barnesinn.

Anonym sa...

Altså. Forskjellen på kristen og muslimsk misjonering er at islam er en voldelig og brutal religion, mens kristendom er fredelig.

Bortsett fra korsfarertiden, da noen hundretusen muslimske og jødiske innbyggere i det hellige land riktignok ble hugget ned. Og bortsett fra heksejakten, der noen hundretusen lillaskjerfdamer ble brent på bålet. Og bortsett fra at USAs forrige president støtt og stadig påberopte seg Guds vilje i sine mange og blodige kriger.

Men sånn ellers, altså! Fy og fysj med islam! Vi må bygge flere bedehus straks!