torsdag 11. februar 2010

Nina Karin Monsen krenket av ekteskapsloven

Nina Karin Monsen og en håndfull andre (gifte?) personer skal ha seg frabedt at de skal være gift i henhold til samme ekteskapslov som homofile. De saksøkte derfor Staten. Tingretten har nå avvist saken med henvisning til maktfordelingsprinsippet: Stortinget gir lover, Domstolene dømmer i konkrete saker.

Ja, for dette var jo ikke en konkret sak, det har jo ikke skjedd noen substansiell endring i Monsens ekteskap som følge av lovendringen. Monsen og de andre var ganske enkelt krenket av å være omfattet av samme lov som skinkeryttere og flatbankere. En lov er jo noe abstrakt, så da antar jeg at krenkelsen, ydmykelsen og fornedrelsen blir enda verre dersom Monsen f.eks. befinner seg i samme rom som en homse. Sitte ved siden av en lesbe? Fysjom! En homogift lesbe? Dobbelfysjom!

Den logiske konsekvensen (Monsen er filosof og har greie på slikt) blir derfor å innføre egne soner for homofile, egne busser, egne benker i parken, egne kafeer, egne fortau. Kanskje homsene bør kjøre på venstre side? Det er da uhørt at selveste Nina Karin Monsen skal forholde seg til de samme trafikkreglene som homofile!Det er ekkelt å tenke på at homofile nyter godt av samme vannkilde som en selv.


Blogglisten

2 kommentarer:

Bjørn sa...

Gode poenger her, men jeg synes nå at egne homofilfelt i trafikken ville vært noe. Dermed slapp Monsen å kjøre i samme felt som meg, og jeg kom raskere fram...

Konrad sa...

Helt klart! Monsismen kan ha sine positive sider.