lørdag 20. februar 2010

Fundamentalister rekrutterer ungdom i Oslo

Amerikanske misjonærer er på ferde i Oslo (A-magasinet 28.aug 2009). Målet er å rekruttere ungdom til den autoritære, kvinneundertrykkende og fundamentalistiske Mormon-kirken (jesu kristi kirke av siste dagers hellige). Disse misjonærene er unge, tekkelig (og velkledde), vennlige, høflige og i det hele tatt tiltalende (jeg har selv blitt utsatt for disse utallige ganger, men aldri islamske misjonærer). Men la deg ikke lure! De er skikkelig sleipe og utspekulerte.

Samtidig:
Den korrupte, autoritære og stokk konservative katolske kirke i Norge opplever en fremgang de ikke har sett siden før reformasjonen. Kapasiteten i St Olavs er sprengt og det holdes katolsk messe på en rekke språk. De fundamentalistiske Pinsevennene og Smiths venner bør vi heller ikke glemme. Jeg kunne godt sagt noe om islams trussel mot menneskerettene, men nok sagt på det punktet.


Katolsk bølge i Oslo. Jeg grøsser hver gang jeg går forbi og ser alle polakkene som gjør knefall for despoten i Roma.

Blogglisten

4 kommentarer:

Admin sa...

Tidsånden på ytre høyre antyder at jesuitter og co bør nyte nasjonen Norge mens de fortsatt kan.

Og innimellom ytre høyre sin skepsis mot (enkeltes) dype religiøsitet som gjerne manifesterer seg i mindre sympatisk syn mot homseri så jubler de samme ytre høyre folka når homseri-skeptikere får tildelt Fritt Ords pris for ypperlig bruk av Ytringsfriheten.

Konrad sa...

Nå må du ikke kreve at ytre høyre skal være konsekvente og konsistente i sin synspunkt. "Man haver et prinsip til man skaffer seg et nytt."

Anonym sa...

Hva har dette med muslimsk rekruttering av kriminell ungdom på Holmlia å gjøre?. Er du en til av disse idiotene som nekter å se den muslimske pesten som sprer seg i landet?


Nordmenn er feige som lar seg bli invadert på denne måten. Om noen år er vi i mindretall og da har nordmenn ingen fremtid her, for da har vi gitt bort landet vårt en gang for alle. Så blir det ikke tatt noen skikkelige grep nå, kan vi snart bare drite i hele landet.

Hvem har gitt regjeringen og de forbannede sosialistene rett til å ødelegge landet for all fremtid? INGEN, de er landsforrædere hele gjengen.

Konrad sa...

Kjære anonym

Jeg tror ikke du forsto poenget med mitt innlegg.

Prøv igjen