torsdag 24. juni 2010

Homonasjonalismen

Feminismen har som kjent gjort rasismen og særlig motstanden mot islam stueren. I Norge har særlig Hege Storhaugs Human Rights Service gjort maksimalt ut av dette: Ved å kjempe mot undertrykking av kvinner, omskjæring etc har de forsøkt å gjøre egen posisjon uangripelig. Frp har overraskende nok fått en feministisk agenda, men det er overhode ikke overraskende når vi ser at dette først og fremst er et verktøy i Frps innvandringsfiendtlige agenda.

Nå ser det ut til at ytre høyre også forsøker å kidnappe homosaken som et hendig verktøy i sin kamp mot muslimismen og annen vederstyggelighet. Dette passer naturligvis Hege Storhaug perfekt, likeså hennes paranoide ghostwriter Bruce Bawer (begge er homofile antimuslimister), hva Hans Rustad innerst på mørkeloftet mener får den som orker lukten finne ut av. Verre blir det kanskje for Frp som frir til tradisjonalister og moralkonservative særlig i kristelige miljøer, på dette punktet finner jo konservative muslimer sine nærmeste allierte i Krf og i Frp.

Homonasjonalismen* er altså et tveegget sverd.

*Må ikke forveksles med homorasisme, som er rasismeaktige atferd eller holdninger til homofile. Ord er vanskelig...Når nasjonalister velger homojævler i kamp mot jævla muslimer er frontene tilspisset.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du er en mann som som oftest sier fine ting, Konrad, men herre min hatt: "feministene" kan ikke beskyldes for å ha legitimert rasisme bare fordi Storhaug og Jensen begynte å bry seg om kvinnesak straks de skjønnte at brune menn også banker kjerringene sine. At noen kvinnesaksforkjempere også henger seg opp i hijab og bruka er ikke noe de gjør med enstemmig støtte fra alle de andre. Jeg vil foreslå at du bruker ferien til å lese deg opp i grunnleggende feminisme, og forhåpentligvis noe av en ny nok dato til å diskutere nettopp problemet med at feminismen så altfor nylig forsto at man kan ikke se alle problemer fra øynene til en hvit middelklassekvinne.

Konrad sa...

Jeg trenger ikke lese meg opp på noe som helst for å forstå at Storhaug for fungerer som en rasist.

Neida, det er ikke feministene generelt, men høyresiden som bruker feminismen som et verktøy til å legitimere rasisme. Jensen og resten av Frp ble opptatt av kvinnesak nøyaktig i det øyeblikk de oppdaget at kvinnesak (særlig kraftfullt symbolisert ved hijab og slikt) kunne brukes til å snakk om innvandrere, svartinger og slikt uten å si det rett ut. Storhaug var en svært så villig leverandør av ideologisk vrakgods til Frp.

På denne måten er det altså at feminismen har legitimert rasisme, ikke nødvendigvis med overlegg, men i konsekvense.