torsdag 17. juni 2010

Lysbakken støtter rasistreir

Klassekampen skrev lørdag at organisasjonen Human Rights Service ennå ikke har mottatt driftsmidler for 2010 fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi). IMDi konkluderer må med at HRS er berettiget støtte. Det går fram av tilsagnsbrevet Klassekampen har fått innsyn i, at utbetalingen blir på 1,83 millioner, omtrent det samme som de fikk i fjor (Klassekampen 17.juni 2010).

IMDi er statens fagetat for bl.a. koordinering av arbeidet mot rasisme og diskriminering. IMDi er underlagt Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet hvor Audun Lysbakken (SV) er sjef.

Det er komplett uforståelig at IMDi fortsetter å støtte HRS. HRS fremmer rasisme og islamofobi ved at sprer desinformasjon, oppspinn og løse påstander som for offentligheten pakkes inn som fakta og sannhet. Det er virkelig nedslående at en klok mann som Bore er velvillig innstilt til dette våset. Det er rett og slett en skandale at dette rasismereiret får statsstøtte. Hva blir det neste? At man gir statsstøtte til Vigrid for at de sier sannheten om jødedommen? For at Vigrid er "moststrøms"?

HRS er en tenketank for Frp, la Siv Jensen finansiere tøvet.


Litt rasisme, for balansens skyld.

Blogglisten

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kanskje Bore har rett og du som så ofte ellers tar feil?

Når du har rett så har du virkelig rett men når det gjelder islam og slik så virker du litt fasttømret liksom.

Konrad sa...

Fasttømret? Dersom du mener jeg er fasttømret bør du ta en titt på hva Storhaug og hennes propagandaprodusent Bawer lirer av seg.

Dersom du hadde fulgt litt med ville du sett at jeg ytterst sjelden uttaler meg om islam. Jeg uttaler med om islamofobi og rasisme. Dette handler om å ha to tanker i hodet samtidig, noe jeg anbefaler også for deg.

Brumlebass sa...

Er det nå slik at det å framføre propaganda og hat er noe man får statsstøtte for - det eneste kravet er at det er tilstrekkelig selverklært 'motstrøms'? Det rette hadde vært å la damene holde på med hobbyen sin på privaten. Feigt av Lysbakken å ikke gjøre det rette.

Konrad sa...

"motstrøms" tror jeg var Bores ord.

Forøvrig er ikke Storhaug motstrøms, islamofobi har blitt den nye hovedstrømmen, den nye politisk korrekthet.

Anonym sa...

Haha dere to er så sjarmerende enfoldige og ideologisk grunnstøtte.
Hva om dere skulle finne på å lese dere litt opp på koranen, hadith, krig og fred og sånn. Hvem vet kanskje dere hadde blitt litt mer givende lesestoff?
Og hva er nå engang islamofobi?
Hvis man leser hva som står i koranen og hadither og blabla og finner ut at Islams grunnlagsmateriale er ondsinnet og illiberalt, skal man da begå selvavlivning for å ikke måtte gå igjennom livet som islamofob?

Og når samtlige anklager mot HRS som skulle kvalifisere til tap av statsstøtte så langt har blitt frafalt og funnet grunnløse, hvorfor fortsette korstoget?

yikes

Konrad sa...

Anonym:
Jeg synes du skal lese deg litt opp det Gamle testamententet og annen jødisk propaganda, så vil du forstå hvor ondsinnet og illiberal jødedommen er. Da vil du kanskje forstå hvorfor Israel er en brutal og voldelig stat. Eller for å si det med Jyllands-Posten:
"Naar man har fulgt Jødespørgsmaalet i Europa i Aartier, kan man til en vis Grad forstaa Tyskernes Animositet overfor Jøderne, ogsaa hvis man ser bort fra de Raceteorier, der betyder saa meget i den nationalsocialistiske Verdensopfattelse.
Men alligevel kan det ikke benægtes, at de Erfaringer, som Tyskerne - som mange andre Fastlands-Folk - har gjort med Hensyn til Jøderne, danner en vis Basis for deres Forfølgelser. Man maa indrømme Tyskland, at det har Ret til at skille sig af med sine Jøder."

Anonym sa...

Jeg tror nok jeg har fått med meg de mest relevante bitene av jødedommens kioskveltere. Og min konklusjon er at Moseloven etc etc. nok ikke er noe godt grunnlag for å leve et liv basert på moderne humanistiske verdier and all that. Heldigvis for egne innbyggere og de som bor på områder som det kan hevdes tilhørte det historiske israel så følger ikke det moderne Israel moseloven på noe relevant vis.

Siden tempelet enda ikke er gjenreist så bortfaller uansett store deler av moseloven (heldigvis).

Israels handlingsmønster bærer vel mer preg av historisk basert paranoia og vissheten om at ingenting de gjør har noen egentlige følger så lenge USA er med på laget.
Den israelske stat har så vidt jeg vet ikke brukt religiøse argumenter for sine handlinger på svært lenge.
At den utnytter de jødiske nybyggernes religiøse motivasjoner for å gjøre palestinernes situasjon ytterligere umulig er en annen sak.

Se, jeg lest mye om Jødedommen og har et noenlunde reflektert forhold til konflikten.
Kan du nå i klartekst svare på det jeg spør om er du snill?

Konrad sa...

Jeg har svart på det vesentlige spørsmålet dtt, men du har tydeligvis tungt for det.

Når det gjelder anklagene om HRS' arbeidsmetoder (som jeg bryr meg mindre om) er ikke disse avvist som "grunnløse". Når alle unge jentene Storhaug og HRS liksom har hjulpet senere får nok av dem, er ikke det litt pussig? Man behøver ikke følge spesielt godt med for å legge merke til drittsporet bak Storhaug.