torsdag 28. juli 2011

Ole Jørgen Anfindsen tar selvkritikk

I frykt for å inspirere potensielle høyrevridde terrorister, lover samfunnsdebattanten Ole Jørgen Anfindsen å nedtone den harde kritikken mot det flerkulturelle Norge, melder NRK. Dette er så langt den eneste blant ABBs virtuelle heiagjeng som tar selvkritikk. Dette er et lite men godt tegn. Folk som Bruce Bawer og Hege Storhaug er øyensynelig for dumme, moralsk innsnevret eller ideologisk forblindet til å komme til en slik erkjennelse. Selv om Anfindsen lover skjerping består hovedproblemet: Han og de andre i gjengen forfølger en agenda som gikk ettertrykkelig bankerott på Utøya.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er det mest nerige jeg har sett så langt i å gi andre skylden for de uhyrlighetene i Oslo og på Utøya. Dersom du mener anndre enn Anders Begring Breivik er skyld i drapene bør du kontaktepolitiet fremfor å gulpe opp slikt på nettet.
Dessuten skal Breivik, ifølge sitt eget manifest ha planlagt ugjerningene tilbake i 2002, altså FØR Hans Rustad startet sitt document.no.
Joda, hatfulle ting har blitt postet på Document, mens de aller verste eksemplene på hatfulle innlegg mot innvandrere og muslimer finner du ikke der, men på VGD, Aftenposten Debatt og IKKE MINST på Hegnar Online.

Konrad sa...

Jeg klar over at avisenes kommentarfelt og særlig Hegnar Online er verre enn Document.no. Forskjellen er Rustads agenda.

Verdens 1 mrd muslimer og selve religionen Islam fikk skylden for 9/11. Hvorfor kan vi ikke da rette fingeren mot noen som helt åpenlyst har fremmet ABBs forkvaklede ideologi? Dette har en rekke ledende analytikere påpekt de siste dagene, samt mer sympatisk bloggere som Øyvind Strømmen og Bjørn Stærk.

Rustad mfl.s ansvar ligger på det moralske plan.

La meg minne om Bernt Hagtvet som for et par år siden forlangte at ML-erne skulle legge seg flate pga sin moralske støtte til Pol Pot.

Sosialisten sa...

Det blir drive skadebegrensing for full maskin i Document.no, Honest Thinking, Frp o.l. desse dagane.

Konrad sa...

Den eneste som bedriver en anstendig selvkritikk er Anfindsen samt et par Frp-politikere.

Rustad, Bawer etc er for dumme eller for fulle av prestisje.

Storhaug er merkelig stille

Sosialisten sa...

Ja Frp-ordførarane i Askøy og Mandal har jo kritisert sitt eige parti på dette området. Dette er vel folk som i utgangspunktet var forholdsvis moderate, og som i tillegg er ordførarar i kommunar som blei hardt råka av terroren.