lørdag 30. juli 2011

Synnevåg bak Antijihad Norge?


Bli kvitt muslimene, uansett metode, skrev bloggen Antijihad i følge Dagbladet.


Dagbladet skriver at personen bak bloggen er anonym, men etter alt å dømme er det Jarle Synnevåg (bildet) som står bak svineriet. "Kloakkrotter" og "ormeyngel" fast sjargong hos denne gjengen. Synnevåg er ikke redd for å omtale muslimer som rotter. Hatpropagandaen fra radioen i Ruanda nøyde seg med å snakke om kakkerlakker, men der lykktes man som kjent med et skikkelig folkemord. Synnevåg opererte også under navnet Prithivi blant annet på Nettavisens rasistiske debattforum. AntiJihad bloggen bør i hvertfall ikke være under PSTs radar. Signaturen Storstrand er i likhet med ABB en forvirret sjel. Oppfordring til vold, drap og folkemord er som kjent straffbart.

Rasshøla i SIAN (under ledelse av Arne Tumyr) skylder også på ofrene i følge Dagbladet:
- Det politisk korrekte Norge må ta sin del av skylden for terroraksjonen. Grobunnen for Breivik kunne ha vært fjernet.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har vært uenig i mye av din hets mot meningsmmotstandere, som for eksempel å stemple Matin Koberg som medansvarlig for uhyrlighetene, men her er vi enige: AntiJihad Norge er en hatblogg preget av ekstrem hatfull og genocidal retorikk, og ja, det ER Jarle Synnevåg som står bak. For alle som tidlige i forrige tiår fuylgte Edvin Viks Antipsykopat-forum er dette gammelt nytt. Deet er en videreføring av FOMI, og språkburken er så godt som identisk. Det er han.

Konrad sa...

Martin Kolberg er ikke en versting, selv om jeg synes utspillet hans var noe svineri.

Synnevåg derimot er helt beyond. Joda, Edvin Vik er et kjent navn fra "antipsykopatisk senter".
http://rasismeveggavisen.blogspot.com/2007/10/antipsykopatenes-metode.html

Konrad sa...

PS: "Hetsing" (som du kaller det) er lov, dette kalles ytringsfrihet.

Anonym sa...

Nå er heldigvis den hatfulle bloggen til Synnevåg lagt med. Men legitim islamkritikk vil fortsette på andre froneter, enten du liker det eller ikke.

Konrad sa...

Kjempeflott!
Hva med en blogg som driver "legitim kristendomskritikk"?

ABB er som kjent kristenkonservativ og nasjonalist. Kanskje søkelys på dette også?

Anonym sa...

Oppfordring til vold, drap og folkemord er som kjent straffbart.

Koranen 9:5

Men når de fredlyste måneder er til ende, så drep avgudsdyrkerne hvor dere finner dem, pågrip dem, beleir dem, legg bakhold for dem overalt! Men hvis de omvender seg, forretter bønnen og betaler det rituelle bidrag, så la dem dra sin vei. Gud er tilgivende, nåderik.

Koranen er i strid med noesk lov, ikke?

Konrad sa...

Det er bibelen også, dersom man leser den som du leser koranen. Den norske oversettelsen av bibelen har pyntet på de mest voldsforherligende delene av bibelen.