tirsdag 26. juli 2011

Utøya - islamofobiens endestasjon

For de rabiate islamofobene (som Anders Behring Breivik) er drapene på Utøya (utrolig nok) den logiske endestasjon. Hans Rustad og hans meningsfeller så vel som deler av media forsøker å bortforklare og vri seg unna dette ubehagelige faktum. Drapene blir forsøkt redusert til gal manns verk. Men ABB er ikke sinnsyk. Han er ikke en ensom ulv. Han trekker den logiske konsekvensen av den nye eurofascismen. La meg sitere Malm:

For islamofobiens verdensbilde er gjennomsyret av militær språkbruk og symbolikk. Muslimer er erobrere, kolonisatorer, okkupanter. Demografien er deres våpen, moskeer og minareter deres seiersmonumenter. Islams historie er en eneste lang rekke av angrep på den kristne sivilisasjonen, som til alt hell lyktes å stå imot ved Poitier og Wien og som nå igjen må mobilisere, det er vi som er Karl den Stores etterkommere. Våre nasjoner blir forrådt, en krig utkjempes mot oss, fienden kaller den jihad, nå må vi slå tilbake.
La oss håpe at Utøya blir endestasjonen for Hans Rustads, Hege Storhaugs, Ayaan Hirsi Alis og de andres ekle agenda. De har gjort nok skade nå.

3 kommentarer:

Anonym sa...

I følge VG stiller Anders Behring Breivik krav for å fortelle om eventuelle terroristceller i Norge.
Jeg deltok i db’s debattforum for en del år tilbake, og kan huske at en bruker ved kallenavnet Christian og en annen ved kallenavnet Anders (husker ikke kallenavnene helt nøyaktig) inviterte hverandre til væpnet motstand. Om innlegget ble sensurert av db-redaksjonen er jeg ikke sikker på. Innlegget dreide seg om enten Islam eller FrP, og det var i den forrige valgkampen. For det er i diskusjoner om slike saker at sånt blir diskutert.
Han ene av dem skrev et innlegg som manet til væpnet kamp; han andre stilte følgende spørsmål: Er du med?
Har prøvd å finne frem til artikkelen, men jeg finner dessverre ikke den på min internett-favorittliste.
Håper dere hjelper meg med å finne frem til artikkelen, selv om det er det samme som å finne nålen i høystakken.
PS! Sendte db.no kopi av innlegget.

Anonym sa...

Ja, la denne tragedien bli brukt til å innføre "Norwegian Patriot Act", slik at vi kan innføre meningssensur i Norge. Spesielt mpot de til venstre for AP. Fantastisk god ide. Ikke sant?

Anonym sa...

Jeg er sterkt imot sensur, men et slikt utsagn, som han ved kallenavnet Chritian kom med, er verdt å undersøke litt nærmere. Det blir nemlig oppfattet som en klar trussel mot demokratiet.