torsdag 13. september 2012

Nils Rune Langelands konspiranoia

Nils Rune Langelands siste sleivspark er av det konspiranoide slaget:

HL-senteret på Bygdøy er ein av mange institusjonar som arbeider med å byggje ein transnasjonal skuldsivilsasjon for å legitimere innvandringa til Vesten.
Fra Langelands intervju med Dagbladet 15.juli 2011 (merk datoen):
- 10. juni 1099 var den dagen da korsfarerhæren brøt gjennom murene i Jerusalem under det første korstoget og satte i gang en massakre på muslimer. Da var krigen i gang. Og den krigen står vi i fortsatt. 
Korsfarerne var de første europeere og datoen 10. juni 1099 markerte et vendepunkt skal vi tro Langeland. Det hevdes også at Langeland har skrevet noe på Facebook om degenererte analfabeter fra Punjab.

Kollega Rune Slagstad mener på sin side at Langeland bare er en unge som gjør rampestreker for å få oppmerksomhet. Slik går dagene i akademia. Ja og i Dagbladet, Dagsavisen og Klassekampen naturligvis.

Surprise! Hans Rustad på Document.no tar Langeland i forsvar.

For å sitere mer fra intervjuet med Dagbladet:
Alle burde lære av de arbeidsomme pakistanske jentene. Men de kommer aldri til å knekke den europeiske koden. De kommer aldri til å forstå hva dette egentlig handler om. Det gjør ikke vi heller, intellektuelt, men vi bærer det med oss, erfaringsmessig.
For å sitere meg selv (september 2011): Hva sier han her? Ja, det tror jeg ikke han vet selv heller.

Men Langeland har glimtet til  med sine aforismer, det skal han ha.

4 kommentarer:

Doremus sa...

Takk for link til Dagblad-intervjuet med Langeland, som er noe av det mest rablende, rabiate jeg har sett på lang tid.

"Alle burde lære av de arbeidsomme pakistanske jentene. Men de kommer aldri til å knekke den europeiske koden. De kommer aldri til å forstå hva dette egentlig handler om. Det gjør ikke vi heller, intellektuelt, men vi bærer det med oss, erfaringsmessig. Det er derfor Nord-Europa er slagmarken. Det er vi som har hatt de høyeste ambisjonene. Og det er her det står mest på spill."

Og dette er blant de mindre outrerte utsagnene fra NRL.

Dagbladet kjørte en etterhvert selvparodisk serie med artikler for å 'motbevise' diverse utsagn fra ABB under rettsaken. En enkel referanse til dette intervjuet burde vært nok til å pulverisere påstanden om at 'den kulturmarxistiske pressen knebler høyresiden'.

Konrad sa...

Jeg har aldri forstått hvilken "side" Langeland er på, men etter dette har jeg en viss mistanke.

Anonym sa...

Vel nå har jo ABB mye å takke DB for da,tatt i betraktning av alle artikler mht muslimer og andre med en anelse mørkere hud.Det morsomme er jo at både sjefsredaktøren og skribentinna A.M sa takk for seg i nevte blekke,og fant andre jaktmarker.TJ

Doremus sa...

Langeland i aksjon igjen:

http://www.vg.no/nyheter/meninger/kronikk-eit-farleg-dokument/a/10123275/

Det er i denne kveldstimen Grunnlovas ånd flyg frå Eidsvoll. Den patriotiske, liberale borgarstaten vil riste av seg dei himmeldrukne kjerubane som syg på brysta åt det grenselause integreringsregimet. Den patriotiske borgarstaten har som fyrste føresetnad det politiske underet og viljen til stat sameina i den historiske lagnaden.