lørdag 15. juni 2013

Fjollete fjortiser hos Civita

Civita samarbeider med Thor Halvorssens enmannsshow om å arrangere Oslo Freedom Forum, og ender dermed opp med noen rare sengekamerater. Mer eller mindre frivillig inntar Civita samme perspektiv på Latin-Amerika som Halvorssen og omtalte Chavez som diktator (Riise) og sammenlignet Chávez med Hitler (Clemet, juni 2010).

Når Halvorssen og hans kuppmakervenner får berettiget kritikk klikker det for Civitas Riise og han strør rundt karakteristikker som "brønnpissere". Andre kaster seg på og kaller kritikken svertekampanje og heksejakt. Dette til tross for at kritikken kommer fra en stabel forskere på området og fra UD. At Rustad i Document.no støtter Halvorssen og hans halv-fascistiske venner overrasker ikke, men gir neppe Halvorssen mer troverdighet.

Clemets unge våpendrager, den fjollete voksne Kristian Tonning Riise har levert nok et fjollete debattinnlegg. (Slettet usaklig personkarakteristikk, det er selvfølgelig debattinnleggete som er fjollete, ikke Riise, han er voksen, altså over 18 år.)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Konrad - Tipper at du vil publisere dette siden jeg starter med skjikane av dine fiender ? . Det vil sette dine motstandere i et uheldig lys og passe bra for din agenda ? Alle som er uenige med ANONYME KONRAD ER DUMME DUSTER !

Dette er vel en av de faste gjengangerne vedr. Oslo freedom forum. Hver eneste gang de skal avholde OFF så dukker disse, for å sette det spissen, hyllerne til massemorder Stalin, Mao etc og dedikerte nesegruse til tyranner som Chavez og Castro ut fra treverket og innhenter andre hyllere av Stalin, Mao og dedikerte nesegruse til tyranner som Chavez og Castro for å sverte dette forumet til den store gullmedaljen

Grunnen til at de blir svertet er veldig enkel. Det er ikke fordi det er noen høyreekstreme, "kristne konservative", "markedsliberalister" eller de andre slagordene som de ideologiske døtre/sønner av massemorder Stalin og Mao lirer av seg. Men OFF blir svertet fordi de slipper til stemmer som ikke har kritikk med obligatorisk venstreekstrem, Stalin/Mao-hyllende slagside. Og DET tåler ikke disse ideologiske sønner/døtre av massemorder Stalin/Mao

Men dette er ikke uventet. Venstreekstremister har sin andel av samfunnsklimaet.

På samme måte som at Dagbladet (hvilken overraskelse) gjør en jobb for venstreekstremister/kommunister, som i stor grad går ut på sverte en avdød krigshelt (Max Manus) hvor en eller annen representant for en KOMMUNISTISK gruppe sutrer om hvordan denne kommunistiske gruppa ble "oversett". Men som sagt venstreekstremistene har sin andel av samfunnsklimaet. Og det har medført at to venstreekstremister har laget en dokumentar om denne kommunistgruppa, og hvor man har innhentet en eller annen kommunistisk historiker som selvfølgelig kan opplyse at denne denne kommunistgruppa er blitt utsatt for urett

Det er ikke vanskelig å opplyse til kommunistene i denne kommunistgruppa eller kommunister som er såkalte eksperter som sutrer over at kommunistgruppa ble oversett, hvorfor det offisielle Norge var avventende.

For andre motstandsgrupper kjempet FOR Norge. Men hvem var det kommunistgruppene kjempet for? Sannheten er at kommunistgruppene ble først aktive da pakten mellom Hitler og Stalin brøt sammen. Så lenge Hitler var "buddy buddy" med Stalin, så var det ikke en kommunistgruppe som var aktiv i motstandskampen. Det forteller hvor kommunistgruppene hadde sin lojalitet.

Konrad sa...

Dette har ikke noe med uenighet å gjøre, det har med et visst minimum av kvalitet på argumentasjonen. Det har verken Halvorssen eller Riise.

Jeg har aldri hyllet Stalin eller Mao, dersom virkelig er så fjollete at du tillegger meg slike meninger.

Jeg har heller ikke hyllet Chavez, men å kalle ham en tyrann er åpenbart tøv. Castro brødrene er heller ikke tyranner, de er bare gode gammeldagse diktatorer.


Jeg er i hvertfall ingen venstreekstremist, det er tøvete å tillegge meg noe slikt. Jeg stemmer som regel V eller H, har stemt Ap en gang.

Anonym sa...

Ditt feige og dustete forsvar av de ynkelige latin-Amerikanske venstrefascistiske diktatorer er konsekvent . Den feige og Anonyme brønnpisser Konrad har aldri stemmt Høyre . Anonyme Konrad er en ynkelig men konsekvent forsvarer av konspirasjonsteoretikeren Tunander . Den fjollete fjortis Konrad kan heller ikke lese , da mitt forrige innlegg ikke har påstått at han er komunist og Hitler -Stalin medløper .

Sengekameratene den umodene kverulant Konrad legger seg sammen med er ikke pene .

Konrad sa...

Neimen så hyggelig du var i dag.

Kom gjerne tilbake en annen dag, fortrinnsvis med noe relevant.

Anonym sa...

Både Chavez og Castro er/var fascister. (Om castro lever, vet man vel ikke helt, samtidig med at det er trolig at han vil bli fremvist utstoppet lenge etter sin død - i god sovjet-stil).

Begge er også tyranner, med et felles prosjekt: Krigen mot de som kan noe.

Det er så søtt å se diverse norske kommunistlakeier gå i fistel over at en kynisk steinleggerdemon bruker utlendinger til luselønna 90 kroner tima, men samtidig håper at Castro skal få Nobels fredspris. Vet du hva Castro betaler? 60 øre timen, utbetalt i valuta som man ikke får kjøpt en drit for. Castro har gjort Cuba til en apartheidstat hvor den vanlige cubaner ikke har noen rettigheter, mens turisten får alt. Castro har gjort Cuba til landet hvor mødre pusher frem sine døtre for å tilfredsstille turister.

Ser du Havana, er det skrekkelig å se hvordan det eneste som har noen kvalitet av fysiske installasjoner, alt sammen er over 50 år gammelt.

Chavez følger samme spor. Enda greier han å presse olje ut av landet sitt, men han, som Castro, har fordrevet alle som kunne noe. Kvaliteten på alt bare faller og faller.

Og midt i dette har dro Chavez rundt for å spre sitt tomme budskap, pakket inn i skråling om den Bolivarianske revolusjon, som ingen riktig vet hva er, og ledsaget av pengesekker. Det er akkurat som Mao, som delte ut massiv matstøtte til Øst-Tyskland, samtidig med at millioner av kinesere døde av sult. Sosialismen er jo et internasjonalt prosjekt.

Castro stjeler som en ravn, og har landsteder i et omfang som Batista bare kunne drømme om. Samtidig går den jevne cubaner med konstante problemer med å kjøpe det mest basale til ungene sine: Ikke har de pengene, og om de hadde, så er de likevel. i motsetning til kommunistlederne og turistene, avhengige av at rasjoneringsboka ikke er oppbrukt.

Jeg har tilgode å møte en vanlig cubaner som sier noee godt om Castro, og jeg har heller ikke møtt noen venezuelaner som snakker godt om Chavez. Men i Vesten er de populære, for de kan brukes som abstrakte verktøyer i kampen mot alle som kan tenke, som kan skape og som kan skape vekst.

Diktatorer var de begge, fascister var de begge, og tyranner var de begge.

Det er kanskje ikke så underlig at diverse UD-folk, et kobbel av forskere, Chavez og Castro finner sammen: Tross alt slåss de sammen - i krigen mot de som kan noe. Orkene i offentlig sektor gir seg aldri.

Du som digger disse svinene; jeg vil gjerne at du svarer meg på et spørsmål:

Hvor lang tid skal man gi et styre før man kan avfeie det som feilslått. 10 år? 20? 30? 60? 100?

Hva slags kvantitative kriterier skulle man bruke for å vurdere om Chavez i det hele tatt har utrettet noe godt?

Jeg kunne godt tenke meg at du forteller hva det er som gjør at Venezuela skiller seg fra alle de andre kommuniststatene som har veltet.

Anonym sa...

Er helt enig.

Den største fienden er de falske sosialistene i Arbeiderpartiet. De ødelegger alt vi står for og nå gir de makta til de borgerlige ! ! !

http://postimg.org/image/hk94fdr1z/51b9615a/