onsdag 4. september 2013

Bård Larsen på høyrevridd autopilot

For Civitas aldri hvilende kommunistjeger er ingen sak for liten. Harmdirrende indignasjon fra Larsen  har florert på Minerva og i trykte medier de siste årene. Nå er det Fagforbundet som viser seg fra den venstreradikale siden i følge Larsen. For et par dager siden var det den "moralske korrupte" Langeland og hans "illeluktende sigar" som fikk unngjelde. Langeland er Cubavenn, fy!

Det komiske med Larsens kommunistjakt er selvsagt at han slår inn åpne dører med voldsom larm. Langelands tåpeligheter er åpenbare. I tilfelle med Fagforbundets kritikk av Thon er det kanskje ingen dør i det hele. Er det venstreradikalt å mislike Frp? Frp har et og annet godt poeng, men 50 % av det partiet står for er usympatisk. Det er anstendig å mislike Frp.

En gang på 1970-1980 tallet mens kommunisme var et reelt tema, da var undertegnede anti-kommunist, mens Bård Larsen (surprise!) var kommunist. Hvem er mest moralsk korrupt, Larsen eller Langeland?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Langeland er uten evne til bedring. Det må trekke fra.

Selv synes jeg man skal slutte med å sparke kommunister og sosialister som ligger nede - dersom de bare innrømmer sin villfarelse. Kommer de med en god gammeldags AKP-ML selvransakelse, og viser at de forstår at de har feilet stort, skal de få gå, dersom de foreslår tilstrekkelige botsøvelser.

Langeland kunne passende brukes til å forelese om Ayn Rands storhet.

Konrad sa...

Vel det er dine ord.

Å være antikommunist er oppsiktsvekkende banalt og trivielt. Det er som å si at vann er vått.

Doremus sa...

"Det er kuriøst at vi i konsensus-Norge har behov for å konstruere dikotomier. I mangel av et ekstremt politisk parti, bygger vi opp forestillinger om et ekstremt politisk parti."

Sier din venn Bård, som har skrevet ørti-fjaksen artikler om 1-prosents partiet Rødt. Oh. The. Irony.