onsdag 29. september 2010

Islamisme er politikk

For de som ikke har fått det med seg: Islamisme er politikk mer enn religion, påpeker Nafeez Mosaddeq Ahmed i intervju med BT:

- Det handler mer om ekskludering fra det sivile samfunn, sosial fremmedgjøring og politisk impotens, enn om religion. Unge muslimer som verken er komfortable med foreldrenes tradisjonelle verdisyn, eller britisk identitet, kan være sårbare for islamistisk propaganda. De har ofte liten sosial mobilitet og mangler kanaler for å uttrykke sin frustrasjon, for eksempel over krigene i Irak og Afghanistan. De aller fleste vokser dette fra seg, men en minoritet vil begynne å tro at muslimer er i krig med Vesten.
Tenk det. Kanskje det mange oppfatter som hat rett og slett er frustrasjon. Og hvordan blir norsk soldater oppfattet i Afghanistan mon tro? Som barnslige idioter? Som voldelige representanter for den arrogante vesten? Hmmm.


Ondskapen personlig.

Blogglisten

1 kommentar:

Anonym sa...

faen så dumme danskene er. jo mer de skriver tegner negativt om islam vil flere gå over til ekstrimister,imamene vil bruke det for å hjernevaske muslimer som er født oppvokst i danmark også norge.dere selv er i ferd med å bli muslimer,uten at dere vet om det selv. muslimene har aldri vært noe trussell i danmark eller norge. media og krigføring i afg,vil splitte mennskene. vesten driver å bomber,deres hjemland,og fornærmer,og driver propaganda i vesten.slik muslimene gjør.det går begge veier, redd blodet vil flyte i gatene her i vesten. små barn kan bli sprengt i filler,slik vesten gjør i afg. muslimene i vesten bruker ialfall ikke våpen,for å tvinge fram islam.slik vesten trer sin demokrati over huet på muslimene,og sammt stjeler naturressuser.....danskene må jo vere dummeste folkeslaget i verden......t.o.m dyr gjør ikke samma feilen...