lørdag 15. januar 2011

Asylsøker? Bli hvit og søt!

Et stort flertall i det norske folk krever at Maria Amelie skal få bli i Norge. Selv i Frp er det bred støtte til Amelie, melder VG nett.

Samtidig sendes andre grunnløse asylsøker ut i hopetall. Budskapet er altså klart: Skal du som asylsøker få folkets støtte bør du bli hvit og søt, snakk gjerne utmerket norsk.


Slik skal en asylsøker se ut. Skjeggete, grovbygde, usympatiske menn fra Midt-Østen må se langt etter asyl.

Blogglisten

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er enig i at loven skal være lik for alle, men jeg lurer på om det ikke burde gjøres et unntak i denne saken siden hun ankom landet som et barn. Hun har ingen tilhørighet i sitt opprinnelige hjemland.
Setter stor pris på dine tanker rundt dette. På forhånd takk.

Konrad sa...

Joda, hun ankom som barn og har derfor ikke fått behandlet sin sak uavhengig av familien, og har også oppparbeidet forbindelse til Norge som kanskje er sterkere enn til fødelandet. Men også på dette punktet må det være likhet for loven, det er mange andre i lignende situasjon, disse har vi ikke hørt om, kanskje fordi de ikke er pene og veltalende?

Anonym sa...

Ja hvorfor ikke differensiere i hvem vi lar få bli. Statistisk er det bedre at enn en iraner blir enn en somalier f.eks.
Ossetiere, er bedre å beholde enn tjetsjenere f.eks. En syrer er bedre enn en egypter osv. kurder bedre enn pakistaner.

Enkelt kan dette gjøres; de 5 mest trøblete gruppene blir utestengt for nye.

Konrad sa...

Tiltredes. Jøder må vi iallefall ikke slippe inn, de griske sleipingene!

Sigrid sa...

Lignende tilfeller enten de er mørke eller hvite i huden så lenge de ble tatt inn i landet som barn og er godt integrerert syns jeg de burde få en fordel angående om de skal få bli eller ikke. Har hatt mange utlendinger som har begynt i klassen min opp igjen om årene og de blir jo som normenn, kan ikke alltid si det samme om de voksne, men barn kommer mye letter inn i nye samfunn via skole og venner:)

Brumlebass sa...

Problemet med å ta inn for mange slike utenfra er at vi - nordmenn - degenereres som folkeslag. Det hjelper ikke hvor oppegående man klarer å framstå i media - dette vil være Norges undergang. Ref Anfindsen og Vårt Land / verdidebatt.no.

Anonym sa...

Hun heter egentlig Madina Salamova, og det sies hun var over 18år når hun kom til Norge, men 17 passet vel bedre , for da var hun "barn".Hun har faktisk levd lengre i sitt opprinnelige hjemland enn i Norge!
Faren var forretningsmann og kom i krangel med sine partnere derfor stakk de.De kom til Finland under falskt navn men fikk ikke opphold, de reiste så til Norge under et annet navn, og ble nektet opphold,
hun har bodd her ulovlig siden, skal det belønnes? Papirløs, hvordan kan da advokaten hennes vite at familien har det bra i hennes hjemland? Skal det bli sånn at det er de som skriker høyest/tabloidpressen som skal bestemme hvem som får opphold. Nå må folk jaggu skjerpe seg!

Konrad sa...

Ja, det er forferedelig at vår overlegne rase tynnes ut av simple gener fra utlandet.

Anonym sa...

Nja, ikke jøder. De liker du jo ikke. Selv om de er dyktige på bakerverk.

Sosialisten sa...

Hmm. Tenkte òg fyrst at ho var kvit. Men etter å ha studert bilete nærare, kan ein vel skimte "asiatiske trekk"? Det er for så vidt ikkje så sjeldsynt i Russland - det meste av landet ligg jo i Asia - men "rasevitarar" som Anfindsen vil vel neppe rekne ho som nordisk. Er raseblanding mellom kulturskapande folk og dei som berre er kulturberande godteke? På den andre sida var jo sjølvaste Quisling russisk gift.

Elles registrerer eg at Per-Willy Amundsen er på koallisjonskurs med sine eigne veljarar. Dette er jo artig nok ei sak som splittar den leiren.

Konrad sa...

Joda, hun blir kjapt oppfattet som hvit. I USA brukes endog "kaukasisk" brukt som betegnelse for den hvite "rase".

Men nå er "rase" ikke noe distinkt, det er bare grøt av gener som korrelerer med bosted (de som bor nær hverandre ser like ute fordi de deler flere gener, noe som i sin tur skyldes at folk knuller mer med folk i nærheten). Se grundig diskusjon hos Øyvind Strømmen.

I Russland (selv langt vest) er asiatiske trekk som f.eks. høye kinnben og glatt/svart hår, svært utbredt. Maria Amelie har også antydning til asiatfold (mandelformede øyne). Mongolske riker omfavnet til tider både Ukraina og Kaukasus (endog deler av dagens Polen og Ungarn), så disse Khanene etterlot seg nok noen gener. Tsarens og Sovjets imperier omfattet på sin side asiatisk utseende folkegrupper i Sentral-Asia og Sibir. Stalin, den luringen, flyttet jo folk i øst og vest. Blir en fin jevn genmix av slikt, må vite.

Konrad sa...

Apropos:
Provinsen Kalmykia (del av Russland, ved det kaspiske hav nord for Kaukasus/Dagestan) regnes som den eneste mongolsk-dominerte landet i Europa, hovedsakelig buddister.