lørdag 12. februar 2011

Frp vil rydde opp i pakkisslummen

For å gjøre Groruddalen mer attraktiv for etniske nordmenn vil Frp rive boligblokker og bygge småhus og lavblokker istedet, melder VG.

Skal man le eller gråte?


Slummen må saneres for å få bukt med taterpakket i dalen, krever Frp.


Blogglisten

2 kommentarer:

Sosialisten sa...

Kva med den private eigedomsretten som Frp skal vere så oppteken av. Skal blokkene eksproprierast og folk bli kasta ut av hus og heim? Og skal dei bruke skattebetalarane sine pengar på dette?

teamia.no sa...

Sosialisten: Først og fremst anbefaler jeg deg å sette deg skikkelig inn i saken før du kommenterer. Dette er et utklipp av linken som følger på db.no; dette er selve forslaget:

- Kanskje vi skal kvitte oss med noe av det som er bygget på 60-tallet og bringe ting litt mer ned på bakken, og bygge småhus og villabebyggelse, sier Henning Holstad som leder programkomiteen.

Men å tvangsflytte folk ut av store boligblokker, er det ikke snakk om.

- Nei, vi har liten sans for tvangsflytting. Her må det gjøres tiltak hvor alle er enige. I Groruddalen finnes det litt tumleplass, og politikerne skal av og til ta grep for å snu utviklingen i en positiv retning, sier Holstad.
*


For det andre, så tror jeg ikke du skal være bekymret på hva FrP bruker skattepengene sine på, utfra nicknavnet, mener jeg!