søndag 19. august 2012

Kokkvold vil ha Assange i fengsel?

Julian Assange holdt i dag en appell fra Ecuadors ambassade i London.

Jeg har fortsatt til å gode å høre Per Edgar Kokkvold støtte Assange og WikiLeaks. Her dreier det seg faktisk om noen som bruker ytringsfriheten til noe viktig, nemlig å kikke makthaverne i kortene. Mener kanskje Kokkvold at det er feil bruk av ytringsfriheten? Eller misliker han Assanges oppblåste selvbilde? ("Takes one to know one"?) Kokkvold støttet imidlertid at voldtektsanklagene mot Assange ble offentligjort. Kokkvold er dessuten Storbritannia-kjenner så jeg regner med han er meget godt informert om hva som foregår i London.

Kokkvold mente også at avisene at burde tenke seg om før det viderebringer stoff fra Wikileaks:

Og han synes mediene bør ha gode grunner dersom de vil videreformidle informasjon som kan være ødeleggende for internasjonalt diplomati.
Det var altså veldig viktig å ikke være tilbakeholdne med Muhammed-karikaturene, men når det gjelder hensynet til stormaktenes diplomati ja da oppfordrer Kokkvold avisene til å trå forsiktig. Kokkvold er altså svært så nøye med hvem han sleiker bak. Snuskete, terroristiske muslimer? Mobb dem! Hån dem! USA? Kokkvolds elskede Storbritannia? Ehheem, ro ned folkens, her må vi være ansvarlige. Og når disse stormaktene truer ytringsfriheten? Musestille fra Kokkvold.

Kokkvold synes heller ikke at ABB skal nyte godt av ytringsfrihet.

Da er det bare Westergaard igjen som fortjener Kokkvolds støtte? En forakt for islam har de iallefall felles.

1 kommentar:

Anonym sa...

Som de sier på engelsk.

He is a tool.