fredag 18. januar 2013

Der ewige Muslim

Muslimske ledere i Oslo mener pressen er anti-muslimsk fordi den styres av jødene, meldes det. Dette er klassisk antisemittisme, ekstra ille blir det ispedd forståelse for Hitler og Holocaust. Uakseptabelt og vrøvl er det uansett.

Snoens blogg om saken kan naturligvis diskuteres, men kommentarfeltet nedenfor er forutsigbart til det kjedsommelige. Dette idiot-utsagnet fra disse imamene viser muslimenes sanne ansikt, det er deilig empiri for alle som dyrker teorien om muslimenes evige ondskap, muslimene som en saueflokk fjernstyrt av sure ditt og datt i koranen. Teorien er altså at enhver muslim er presist beskrevet av det som står i koranen. Ivar Bakke skriver:

Det er når vi finner sitat fra Koranen at det er riktig å snakke om muslimenes hat, å felle generelle dommer om deres religion og kultur. Sånn var det visst. Hvis noen tar fram tilsvarende problematiske sitat fra bibelen for å vise hvilken skrekkelig guddom de kristne eller jødene adlyder blir det naturligvis noe helt annet. Eller hvis en minner om forbundet av Deutschen Christen som hadde stor frivillig støtte (1/3) blant lutherske prester i 1932, og som var klart anti-semittisk og støttet Hitler. Eller skal vi troende likt og utøve religionskritikk uten altomfattende generaliseringer?

1 kommentar:

Doremus sa...

Og der var landets mest oppmerksomhetssyke i gang med å utnytte situasjonen:

http://www.dagbladet.no/2013/01/20/nyheter/algerie/statoil/gisselaksjon/islamisme/25351411/

:-(

Og Frps Morten Ørsal Johansen visste ikke før i dag at det fantes terrorister her i verden:

http://www.dagbladet.no/2013/01/20/nyheter/algerie/utenriks/statoil/gisselaksjon/25353472/

Jeg er rett og slett sjokkert over at noen kan finne på å si noe sånt, sier han.