mandag 14. januar 2013

Flagget! 17.mai! Kongehuset! Tillit!

Tillitsfulle barn deltar i 17.mai-tog. Kongen befinner seg antakelig et sted til venstre utenfor bildet. Nasjonalsangen ble formodentlig fremført. Men hvor var Tybring-Gjedde, eller Jon Hustad? Satt de hjemme og furtet?

Alt dette skjer i verdens rikeste land, landet uten kultur: "Og Tybring-Gjeddes bastante forherligelse av «det norske» er farlig. Den kopierer både den nazistiske stammementaliteten og den fundamentalistiske glorifiseringen av islam for de rettroende,"skriver Witoszek.


6 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan jo kontakte Jon Hustad og spørre hvis du lurer på det. Er det egentlig så viktig?

Konrad sa...

Ja. Det er jo dette hele den tullete kulturdebatten handler om.

Anonym sa...

Litt merkelig innlegg. Skal bildet illustrere "forherligelse av det norske" og "nazistiske stammementalitet".

Mvh
Erik T

Konrad sa...

Les teksten da mann. Det er en kommentar til TGs og Hustads påstand om at innvandring truer tillit, samhold og norsk kultur (17.mai f.eks). På bildet ser vi glade og tillitsfulle barn av alle hudfarger, og ja de feirer 17.mai, de vifter med flagget!

Anonym sa...

Jo,jo, men 17. mai-tog er for mange mye av essensen av "det norske". Jeg forstår meningen din, men da virker Witoszeks sitat litt malplassert i denne sammenhengen.

Mvh
Erik T

Konrad sa...

Ja ikke sant, og da må det være veldig forvirrende for Hustad og TG at barn av mange hudfarger (og sikkert forskjellige religioner) deltar med glede, Hustads og TGs er jo at innvandring, muslimer etc undergraver essensen av det norske. Jeg er også sikker på at det er foreldrene som har pyntet barna sine. Got it?

Sitatet fra Nina W. er malplassert for dem som ikke klarer å ha to tanker i hodet samtidig. Nina W. angriper selve ideologien bak TGs utspill, mens bildet angriper empirien. Got it?