torsdag 24. januar 2013

Et pervertert, hårsårt Ap

Frper Morten Ørsal Johansen hisser seg opp over at Anders Langes kobling apartheidregimet nevnes i en fotnote, Minervas NAA kommenterer:

Disse hårreisende synspunktene er dessverre symptomatiske for et parti som altfor ofte ikke klarer å forholde seg nogenlunde edruelig til kritikk, som ikke vil telle til ti, men later til å trives  i rollen som den forulempede part, i så stor grad at de heller ikke talte til to, og dermed, som Rossavik skriver, heller ikke rakk å tenke at det ikke tjener noen åpenbar hensikt for partiet å minne hele offentligheten om Anders Langes syn på apartheid og den hvite rase.
Frp truer med trekke statsstøtten til Antirasistisk senter, som altså var så uvørne at de i en fotnote nevnte at Anders Langes parti «skal ha fått penger» av sine venner i Sør-Afrika. Begrunnelsen for å trekke statsstøtten er at dette ikke er en «nøytral» fremstilling av fakta.

Hva om Frp brukte samme prinsipp om «nøytral» fremstilling overfor sine venner i det Halvrasistiske senteret (HRS)? Hva hadde da skjedd med offentlig støtte til HRS?

Prøver Frp å bli en hårsår, pervertert utgave av det koopterende Ap?

Ellers er det en sann fornøyelse å lese det forutsigbare kommentarfeltet under NAAs innlegg. Der dukker både Hege Storhaug og Rita Karlsen opp, like hårsåre og forurettede som Frp. Dette bekrefter vel bare NAAs poeng, dog med HRS i rollen.
Dagens bullshitter: Morten Ørsal Johansen og Per Sandberg. 
Gratulerer

1 kommentar:

Doremus sa...

Jeg har tydeligvis opparbeidet meg såpass VIP-status at kommentarene mine godkjennes automatisk uten gjennomlesning. :-)