lørdag 17. mai 2008

Hatpropaganda på Kristenblogg

Det overrasker vel ingen at den kristenkonservative Kristenblogg (overtatt av DagenMagazinet) er kritiske til en av sine viktigste konkurrenter: Islam. Et dypdykk i en artikkel publisert av Andreas er ingen hyggelig lesning, sitat:

”Utenom å være en massemorder og terrorist av verste sort, var Muhammed også en seksuell avviker. Han hadde veldig mange koner, blant dem en 7 år gammel jente. (…) En god muslim er altså en muslim som etterfølger en massemorder, terrorist, pedofil, polygamisk og pervers mann. (…)
Islam er den mest morderiske religion som finnes i dag. Hat, vold, terrorisme og krig er nøkkelordene. Alle gode, hengivne muslimer praktiserer denne religionen. (…) Islam er en altoppslukende trussel, en tsunami som ønsker å drukne det som er igjen av jødisk og kristen sivilisasjon.”

Denne fine sausen av oppspinn, kunnskapsløshet og propaganda ble kokt i hop av Stan Goodenough, ingen etterrettelig kilde for å si det mildt. Øyvind Strømmen plukket det hele raskt og behendig fra hverandre. Strømmen påpeker blant annet at Goodenough hevdet at orkanen Katarina var guds straffedom.

Katolikkene får også gjennomgå, om enn i en mildere tone, og Kristenblogg kommer til denne original konklusjonen:
"Den Katolske Kirke er ikke en kristen kirke! Hvis din menighet driver økumenikk (samarbeid) med denne kirken anbefaler jeg deg at du forlater menigheten, eller ihvertfall tar avstand fra det den gjør. "

4 kommentarer:

Anonym sa...

Man slutter vel aldri å la seg overraske av godeste Hesselberg....

Sigrun sa...

Det var kanskje ikke så bra at de to avisene Dagen og Magazinet ble slått sammen?
Nå har jeg knapt lest Magazinet, men Dagen har jeg lest en del i, og slike utfall har ikke vært i deres spalter i alle fall.

Anonym sa...

Hatpropaganda som Konrag overser på grunn av sin fanatiske enøyedhet.

Skal vi regne med at Josten Gaarder ,Hylland Eriksen og andre propaganda-aktivister registrer disse fenomener blant våre nye fredselskende kulturberikere ?


'WIPE OUT THE JEWS'
Anti-Semitic Hate Speech in the Name of Islam

By Matthias Küntzel

Though most Muslims reject Islamism and its propaganda, anti-Semitic messages from satellite channels like the Hamas-run Al-Aqsa are helping to bring a message of hate and intolerance to Europe. The effects of such hate preaching can already be felt in Germany.

http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,druck-553724,00.html

Anonym sa...

Ole Pedersen er på ferde igjen. Jeg kan ikke se at dette at endrer min vurdering av Kristenblogg.