fredag 9. mai 2008

Obama: Udugelig og uærlig venstreorinetert lettvekter

Det ser ut til at DLFs Vegard Martinsen har Målmannen som sin viktigste kilde.

Da vet vi i hvertfall hvilket parti vi ikke skal stemme på, Det Lille kan se langt etter min stemme.

7 kommentarer:

Trond sa...

Syntes de ihvertfall burde ta ordet liberal ut av navnet sitt

Konrad sa...

DLF er kanskje liberale på samme måte som DDR var demokratisk?

Havard Simensen sa...

Problemene tårner seg opp for Obama

Den demokratiske presidentkandidaten Barack Obama har i over et halvt år hatt muligheten til å legge forholdet til sin krakilske, antiamerikanske og rasistiske religiøse veileder bak seg, men hver gang har han feiget unna et oppgjør.
“Jeg kan ikke støte han fra meg, like lite som jeg kan støte fra meg min hvite bestemor, som ofret mye for å oppdra meg, en kvinne som elsker meg høyt, men en kvinne som en gang innrømmet at hun fryktet sorte menn som passerte henne på fortauet, og som ved flere anledninger kom med rasistiske eller diskriminerende utsagn som fikk meg til å skjemmes.”

Konrad sa...

Greit nok Håvard, men innlegget mitt handler mer om Det Lille Fa***partiet enn om Obama.

Anonym sa...

Hei, jeg så at det var lenket til min nettside fra kommentaren ovenfor her. Vil bare opplyse om at det ikke er jeg som har lagt inn den kommentaren, selv om det står "havard simensen".

Mvh Håvard Simensen

Konrad sa...

Kommentaren er jo bare et utklipp fra din egen blogg, så da kan den kanskje stå. Jeg sletter dersom ønskelig.

Trond sa...

Håvard Simensen: Hva er det Obama har feiget ut om?? han har for lenge siden tatt avstand fra utallesne pastoren komemr med. Hvsi dette er det eneste republikaner jugenten i Norge komemr med så har dere jammen ikke mye å bidra med.
Du har helelr ikke fått med deg omfavnelsen til Mc Cain fra en ultra konservtiv gal katolsk pastor. Å nei MC Cain er jo for skattelette i idiotiklassen så da er ikke det så farlig.