lørdag 17. mai 2008

Sex, løgn og falskt flagg

Den kristenfundamentalistiske gjengen (med Kristenblogg, DagenMagazinet og Målmannen som typiske representanter) er, for å si det forsiktig, paradoksale. De preker seksualmoral, men er selv de verste kjole- og dyneløfterne. Interessen for andres kjønnsorganer grenser åpenbart til det sykelige. Årsaken til dette kan vi bare spekulere om.

Hakket verre er de i sin iver etter å forsvare kristne (og jøder/Israel) og samtidig diskreditere muslimer ikke nøler med å servere tull, oppspinn og blank løgn. Noen eksempler fra Målmannens utømmelige kilde:
- Det var ingen massakre i Srebrenica
- ”Ordfører deltok i Palestina-markering” (BT) = ”Støtte til fascisme” (Målmannen)
- Palestinerne eksisterer ikke
- Obama er neger, muslim, nazist, sosialist etc
- Paven er ikke kristen
- Israel bare tok det landet de fikk, det var tomt
- Kristenfobi – kristne hånes, diskrimineres og undertrykkes i Europa
- Israel trakasserer og undertrykker ikke andre folk

Det eneste noenlunde sanne Målmannen har skrevet er at Kongsvinger er omgitt av skog og at det på Kongsvinger finnes en del særpregede hus.

I likhet med andre høyreekstremister seiler kristenfundamentalistene også under falskt flagg. Intoleransen overfor andre folk og religioner (særlig Islam) begrunnes med forsvar for ytringsfriheten og andre sivile rettigheter. Samtidig som de later som de forsvarer våre friheter går til frontalangrep på homser når disse krever samme retter heterofile, de kan ikke godta kvinnelige prester og biskoper etcetc. Man skal være ganske korka for ikke å forstå at Magazinet trykket Muhammed-karikaturene som en ren provokasjon, det var bare skuespill fra Selbekks side å snakke om ytringsfrihet. På samme måte som f.eks. mullah Krekar benytter de våre friheter til å arbeide for en illiberal agenda. På toppen av dette preker de en intolerant lære som er det diametralt motsatte av min kristne barnelære.

Falskere enn dette blir det ikke.

Ingen kommentarer: