mandag 25. august 2008

Advokat tatt for rasist-skuddene

Politiet har i ettermiddag pågrepet en 50 år gammel mann etter den brutale skyteepisoden på Hvalstad asylmottak i juli. Mannen, som praktiserer som advokat blant annet i straffesaker, ble hentet på politihuset i Ski mandag ettermiddag. Der satt han på glattcelle, etter å ha knivtruet en mann på livet under et MC-treff i Ski natt til søndag. Dette skriver VG.

Politiet tviler ikke på at skuddene er rasistisk eller politisk motivert, i følge VG. Velvel, han trenger nok en god forsvarsadvokat selv nå.

Denne saken interesserer naturlig nok ikke kristen-nasjonalistene som er mest bekymret for at det etableres asylmottak i vanlige boligstrøk med små barn. I denne saken var det tvertimot en rabiat norskis (en av kristen-nasjonalistenes meningsfeller) som gjorde det utrygt for guttungene på Hvalstad.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Denne advokaten skal ha Guds gode velsignelse!

Konrad sa...

Du anonyme feiging mener altså at man skal skyte for drepe?

Amos Keppler sa...

Disse anonyme. De er helt klart et argument for å skaffe seg en blogg der man se ip-addresser.

Anonym sa...

Det er bare å bruke statcounter fks.Der står ip adressen samt hvor i verden maskinen befinner seg.

Trond sa...

Hva var han ikke muslim??

Konrad sa...

Nei, han er advokat, og det er myyyye verre.

Leisha Camden sa...

Den fyren der - altså advokaten - trenger helt klart hjelp i en eller annen form. Han 'trenger å prate med noen'.

Nok en fallitterklæring for psykiatrien at en slik person har måttet klare seg selv helt til noe sånt som dette skjer. Dog ikke overraskende, så klart.

Admiral_Gullars sa...

Selvsagt var han en advokat.
Antikrist sjøl kommer til å være en advokat.

Konrad sa...

Selvsagt har advokat-dusten et personlig problem (han ble jo opprinnelig arrestert for å ha truet med kniv), men handlingen var likevel politisk motivert, den ble trigget av lokalpolitisk debatt i Asker. La oss ikke bortforklare rasisme etc med psykiatriske problem.

Leisha Camden sa...

Du mener altså at jeg gjorde det?

Jeg sa én ting om én side ved saken, og da vet du automatisk alt om hva jeg ellers mener om saken? Du må være smartere enn de fleste i så fall.

Jeg orker eller rekker ikke alltid å skrive lange og utførlige kommentarer med alle detaljer om alt hva jeg mener om en sak. Må man gjøre det på bloggen din for at det ikke skal bli tatt opp i verste mening? I så fall er nok ikke dette noe blivende sted for meg.

Selvsagt har han et personlig problem - jeg vet ikke om jeg er enig i logikken din der. Tror ikke nødvendigvis det å true med kniv betyr at man har et personlig problem i den forstand vi snakker om her. Morlille er som kjent ikke en sten.

Litt interessant forøvrig hva du mener er forskjellen på forklaringer og bortforklaringer? Jeg mener at det ikke finnes noen unnskyldning for det denne fyren har gjort. MEN muligens har det en eller flere konkrete årsaker. Disse kunne det da muligens la seg gjøre å gripe tak i for å forhindre at liknende ting skjer igjen.

Men nok om dette for min del, egentlig.

Konrad sa...

Jeg har ikke tolket noe i verste meningen, jeg bare konstaterer at det i nyhetene har kommet frem opplysninger om at denne advokaten har slitt med personlige problemer, herunder atferdsproblemer.

Som en generell observasjon påpeker jeg at kriminalitet begått av hvite norskinger ofte forklares utfra individuelle forhold (herunder mentale problemer), mens kriminalitet begått av innvandrere oftere forklares utfra kollektive forhold (kultur, religion).

Mange har derfor grepet begjærlig til advokatens psykitriske problemer som en lynavleder.