mandag 25. august 2008

Dagens ukorrekte: Brunetter og blondiner

- Det er gøy å sitte i regjering, spesielt når mann er opptatt av politikk og samfunn, sa den avsatte bittelilleminister Karita Bekkemellem* (i følge Ukeavisen Ledelse). Det er betryggende at vi har politikere som ikke bare er opptatt av politikk, men også av det samfunnet de er satt til å styre. I den sammenheng noterer vi at Erna Solberg har fått sin egen blogg som blir notert på bloggbørsen. Der kan vi lese at Solberg mener at kontantstøtten er et interessant tema og at hun mener finansminister Halvorsen bløffer. Det er betryggende å få konstatert at politikerne synes de politiske sakene er interessante og at de er uenige med sine politiske motstandere.

Partitoppenes blogging er muligens et forsøk på å være folkelige. Jan Tore Sanner er nok uten tvil Høyres mest folkelige alibi i så måte. Sanners blogg byr på en rekke overraskende synspunkter, f.eks. at Høyre er mot høyere skatt, arveavgiften må bort, og at EU er en fin Utrolig hvor mye man kan lære av en blogg!

Bildet: Brunette som er opptatt av politikk, samfunn....og sånn.


*Meglerhuset CAR gikk dukken nylig, der satt bl.a. Bekkemellem og Cecilie Ditlev-Simonsen i styret (i følge Ukeavisen Ledelse). Politisk ukorrekt empiri, men dog.

1 kommentar:

Amos Keppler sa...

Man kan garantert finne ocverraskende standpunkter i politikernes blogger, standpunkter som bare har blitt gjentatt i partiprogrammet og andre steder noen få tusen ganger.