fredag 29. august 2008

Trusedirektiv hos Stena Line

Ousainou Jeng (36) ble nektet å reise med Stena Line til Fredrikshavn, skriver Dagbladet. Stein Wettergren i Stena avviser at dette har noe med rasisme å gjøre. Ousainou Jeng ble nekte å reise fordi han ikke hadde med seg baggasje. Wettergren har ren samvittighet og rene truser, men det er noe som lukter likevel. Er Stena en hemmelig alliert i Frps truse-strategi?

5 kommentarer:

Amos Keppler sa...

Det stinker lang vei, uansett hvor fantasifulle bortforklaringer slike folk kommer emd.

Anonym sa...

Hva om man har en tom bag/koffert? Joda, alt iorden
Stresskoffert?
Joda, sålenge du på en munter måte formidler til vakten at "ja, både truse, sokker og skjorte i kofferten" mens du smiler og tapper lett på koffertsiden.
Mitt forslag er å i tillegg ha med seg sine foreldre, selv om du er 35. Linjedirektøren vil da skjønne at du er en hederlig ungdom som ikke lager trøbbel. (Mulig både du og foreldrene lager trøbbel og kvalme, men i det minste har man en tom bag å vise til, samt maaange års erfaring med kverulering)!

KEE, Skien sa...

Det som stinker er de nedspydde klærne på Stena Line. Mannen innrømmer jo at de der har så lite kontroll på klientellet sitt at det er helt normalt at det ropes på elgen ut over skjortebrystet til nærmeste medpassasjer.
Hva i alle dager hadde skjedd med sjenkebevillingen til en fastlandspøbb som innrømmet det samme?
Trur jeg tar toget til Kjøben, jeg.

Anonym sa...

Er det mulig......? Trodde nesten at jeg hadde hørt det meste innen bortforklaringer men dette tar kaka. Kunne i det minste for skamms skyld skyldt på svikt i rutiner eller en missforståelse.Men neida.Hopper ut i det og forventer at det skal høres fornuftig ut.Hygiene og ekstra skjorte til dagen etter...? ER DET MULIG..?

Konrad sa...

Wettergren sliter med troverdigheten, for å si det slik.

Kanskje dette har noe med trusesmugling å gjøre? Synes å huske det var et eller annet med tollsatser på dame og herretruser.

Jaja.