torsdag 27. mai 2010

Ikke forbud mot helskjegg likevel

Stortinget forkastet torsdag forslaget fra Fremskrittspartiet om forbud mot heldekkende skjegg og solbriller på offentlig sted. Partiet ble stående alene om forslaget. Frp foreslo også at personer som opptrer med slik hårvekst skal nektes offentlige tjenester, melder VG.

- Vi må sette ned foten og si klart fra at Norge ikke er det rette landet å bruke heldekkende skjegg. At det er få menn med helskjegg som bruker solbriller, er ikke noe argument for å si nei til forbud, sa Gjermund Hagesæther (Frp).

Han trakk også fram at det kan være skummelt å møte menn med masse skjegg og solbriller.Frøken Portman synest tydeligvis at det er skummelt å møte mann med skjegg og mørke briller.

Blogglisten

6 kommentarer:

Anonym sa...

Flertallet på Stortinget har glemt at Politivedtektene i mange kommuner setter forbud mot å opptre maskert på offentlig sted

Anonym sa...

Hahha, faktisk morsomt :)

Konrad sa...

Anonym nr 1:
Det har du sikkert rett i, og da rammes jo nettopp personer med helskjegg, hatt og solbriller. For ikke å glemme motorsykkelhjelm (som er påbudt) og birøktere (som bruker hatt og slør). Her er det mye å ta tak i.

Konrad sa...

Propaganda fra SIAN slipper ikke gjennom.

Anonym sa...

Uansett størrelse, er det islamske sløret en fornærmelse mot frihet
http://kabylia.wordpress.com/2010/03/26/uansett-st%C3%B8rrelse-er-den-islamske-sl%C3%B8ret-en-forn%C3%A6rmelse-mot-frihet/

Konrad sa...

Kabylia:
Jaha? Kanskje du har noen argumenter og ikke bare påstander? Bloggen din er jo bare hatpropaganda, så det er ikke noe argument å linke dit.