onsdag 16. oktober 2013

Finn tre feil

Mange interessante navn på Solbergs liste, feks Laila Bokhari og Knut Olav Åmås som statssekretærer. Blant Frperne er det stort sett moderate folk, men så var det likevel plass til et par tre rabiate:

Listhaug har blant annet markert seg som homofiendtlig kristenkonservativ. Har Listhaug forsatt en kundeliste hun skal betjene som statsråd? Ombud synes hun også er noe tøv (de er jo venstrevridde). I likhet med Per Willy er hun overdrevent opptatt av muslimer, Listhaug er vel feminist så lenge feminisme kan brukes som ammunisjon mot muslimer (og ja Listhaug var sosialbyråd i Oslo).


4 kommentarer:

Anonym sa...

Listhaug legger vekt på at hun er odelsjente som kvalifikasjon.

Mens kontakter jeg har kan fortelle at odelsgården legges ned.

KEE sa...

En nærliggende tanke at deregulerinen av landbrukstakst blir i hennes egeninteresse da ja. Det blir likevel småtteri i forhold til mistilliten til forhandlingssystemet, samvirkene, bondenæringens effektivitetsutvikling ok de regnestykker som er laget for å se utfallet av FrPs forslag.

Konrad sa...

Egeninteressen skal man ikke kimse av, så da ser det naturligvis merkelig ut om hun kjører hardt akkurat på frislipp av prisene for landbrukseiendom.

Anonym sa...

Egeninteresse ja. Det har vel aldri vært noen landbruksbyråkrat eller politiker som selv har eid gård? Noen som har hatt egeninteresse i hvordan regler utformes?