onsdag 10. oktober 2012

Hvor arisk er du?

Hege Storhaug har kommet frem til at den norske rase er spesielt prisverdig fordi den er så lite rasistisk av natur, de hersens pakkisene derimot, de er rasistiske de! Hun skriver:

Man skal lete lenge for å finne en folkegruppe preget av mindre rasistiske holdninger enn urnordmenn.
Rasismen jeg møtte i Pakistan var et virkelig kultursjokk. 
Herlig! Jo mer arisk du er, desto mindre rasistisk. Johoo!

Bakgrunnen for Storhaugs hedring av urnordmannen er at hun vil sette individet i sentrum, ikke gruppen, hudfargen eller religionen. Urnordmannen er som kjent et individ, ikke en gruppe, ei heller har urnordmannen en hudfarge. Hvitt er jo som kjent ingen farge!!

Urnordmannen - den staute og rettskaffne.

Paradiset Norge var altså bortimot fritt for rasisme den gangen den rene urnordmanske rase rådde grunnen alene. Da pakkisene, som slangen, kom inn i paradiset fulgte rasismen med på lasset. Det er pakkisene som har skylden!

Typisk rasist, 
i motsetningen til urnordmannen


(tips fra transfines)

3 kommentarer:

Doremus sa...

Nok ett grelt eksempel på hvordan de vegetar-kebab-spisende multi-kulti-syklistene forvrenger Storhaugs poenger.

Med Urnordmannen mener Storhaug selvfølgelig fangstfolkene som tok seg til Norge dengang innlandsisen trakk seg tilbake for 10 000 år siden. Har du noen som helst dokumentasjon for at det forekom ett eneste tilfelle av rasistisk diskrimering av fremmedkulturelle på denne tiden? Vitnemål? Offentlig godkjente studier? Ikke engang et anekdotisk intervju med en neandertaler som som ikke fikk bo sammen med urnordmennene?

Ikke det, nei? I rest my case.

Doremus sa...

Og for å "balansere" Storhaugs parodiske innlegg, trykker Aftenposten igår dette virrvarret fra motsatt ytterfløy.

Karikaturtegningene og filmen er krigshandlinger; en integrert del av det vestlige korstoget mot islam.

Etter å ha okkupert muslimenes mest hellige steder, sultet ihjel en halv million irakske barn, sønderbombet sivilbefolkning og flyktninger, internert og torturert uskyldige, og innsatt Qusling-regimer i halve araberverdenen, tillater Vesten seg på toppen av det hele å håne de undertrykkede og forfulgtes innerste følelser gjennom å krenke Profeten (nåde og fred være med ham).


Det er vel og bra at Åmås og Aftenposten ønsker at det skal være 'høyt under taket' i debattspaltene, men nå begynner vi å nærme oss det punkt at det blir fare for dannelse av innendørs regnskyer.

Konrad sa...

Jeg tilhører slett ikke multi-kulti-syklistene, derimot tilhører jeg det kulturmarxistiske sykkelnettverket. Rett skal være rett!!

For 10.000 år siden fantes verken pakistanere eller rasister, urnordmannen derimot. QED.