onsdag 12. mars 2014

Rasisme og antirasisme

Politibetjenten Stein-Robin Kleven Bergh på Eidskog i Hedmark får beholde jobben tross en frisk rasistisk stil i uniform kombinert med privat iverksetting av Frps politikk. Han får naturligvis støtteerklæringer og hylles sikkert som en helt i ytringsfrihetens tjeneste. De hjelpeløse forsøkene i mitt eget kommentarfelt på å forsvare Berghs drittprat er ganske betegnende.

Samtidig, på Minerva,  kan vi lese om "Ekstrem forherligelse av voldsbruk", en mimrebok av ivrig antirasist. Akerhaugs anmeldelse skaper et inntrykk av at antirasister i Oslo drev med omfattende og grov vold. Dette er naturligvis overdrivelser og beskrivelse uten sans for proporsjoner, særlig på bakgrunn av at politisk vold i Norge i det store og hele er utført av høyreekstremister. Kommentarfeltet blir naturligvis helt forutsigbart og fullt av klassiske lavmål, der man godter seg over de fæle antirasistene og den syke venstresiden.

Slik har det blitt i Norge, mindre enn 3 år etter 22. juli: Rasistiske grobianer hauses opp som helter eller martyrer, antirasister avskrives som voldelige idioter.

Jeg er vist kommet paa en feil klode!
Her er saa underligt...

Ingen kommentarer: