mandag 10. november 2008

Frp: Lov, orden og selvtekt?

Frp-politiker Claus Jørstad i Alta truet med å klippe av fingrene til en tenåringsgutt. Nå er han tiltalt for trusler, skriver VG nett. Bakgrunnen for truslene fra lokalpolitikeren skal være at smykker ble stjålet fra ham på en fest i boligen hans. Tenåringsgutten ble mistenkt for tyveriet.

Nok en gang ser vi altså lov-og-orden partiet i praksis. Vi snakker her om en guttunge som opplagt har gjort noe dumt, men som jo egentlig er en bagatell. Trusler om vold er langt alvorligere. Jørstad er en voksen mann og dertil politiker, og burde ha vett til å opptre mer ansvarlig enn dette. Vi får igjen bekreftet det vi har sett tidligere: Frp-politikerne er de mest kriminelle og voldelige. Dette er altså det samme partiet som til stadighet bråker om "de kriminelle innvandrerne". Dette er det samme partiet som vil ha de svært så synlige afrikanske prostituerte bort fra sentrum, samtidig som en ledende politiker fra samme parti i følge VG oppsøker prostituerte på tjenestereise i utlandet.

Partiets troverdighet nærmer seg bunnen.

PS: Frpere flest er naturligvis skikkelig og stødige folk.

9 kommentarer:

Admiral_Gullars sa...

Hvilket parti tilhører så faren til denne smykketyven?

(Den samme faren som truet FRP-manden på livet, siden frepperen snakket slemt til gullungen hans)

Konrad mangler ballanse i regnskapet.

Konrad sa...

Derom tier historien. Men han er sikkert negermuslim.

Sivert sa...

Det VG og FD ikke skriver i artikkelen, det er at Jørstd møtte opp på døra til gutten med avbitertang i hånda for å klippefingrene av han, derfor klappa faren til Jørstad, noe jeg også hadde gjort. Og avisene nevner heller ikke at Jørstad vanker i belastet miljø, for å si det slik og at gutten er 13-14år, altså et barn.....

Amos Keppler sa...

Han fikk smykkene tilbake, ikke fra gutten, men fra noen helt andre. Han møtte ettersigende opp på trappen til trettenåringen med avbitertang i hånden. Dette er ikke bare trusler og planlegging av vold, men nær utførelse.

Og det uten bevis for at gutten hadde stjålet noe.

Disse frp-folka ligner stadig mer på stormtroppene til en viss kansler, det er sikkert. De vokste segs tore på trusler, terror og selvtekt også.

Vox populi sa...

Kristian: "Partiets troverdighet nærmer seg bunnen."

Er det mulig å trekke denne konklusjonen på det grunnlaget du presenterer her?

I så fall, hva skal vi da si om et parti der partilederen bulker og stikker av uten å si fra, der en statsråd får bot for skatteunndragelser eller der en representant på komitereise til Thailand nærmest må bindes "til masten" for at han ikke skal kjøpe sex. For å nevne noen av eks. som finnes.

Helgespresso sa...

Frp, partiet med de tre f-ene: for frisører flest! det var vel ikke helt det de mente da delte ut saks, det har vi forstått nå. Kanskje heller: For fingerklippende folk!

Konrad sa...

Vox:
Navnet er Konrad :)

Vel, jeg tenkte da mest på "lov og orden", Frp er som kjent det eneste partiet som har dette som fanesak. Fakta er at blant Frps politikere er det mange som har et påfallende avvik mellom liv og lære på dette punktet, "lov og orden" betyr blant annet at voksne ansvarlige mennesker ikke skal drive med selvtekt (trusler om vold mot uskyldige mindreårige f.eks.).

Avvik mellom liv og lære skaper ikke troverdighet, så enkelt er det.

La meg tilføye et anekdotisk bevis: På mitt hjemsted (en liten landkommune der alle kjenner alle) er de mest slaskete og upålitelige folkene alltid på Frp-listen. De livsfjerne, snille drømmerne er på SV, RV eller V liste.

Gauder sa...

Ja de frepperne og deres stemmekveg. I min hjemkommune er 3/4 av bystyrerepresenantene tidligere straffedømte. I all hovedsak for "hvitsnipp"kriminalitet, men ogsåfor gauking og heleri. De av dem jeg kjenner føler seg urettferdig dømt. Nå sitter de i bystyret og meler sin egen kake. Har ike holdt et valgløfte til nå. Trivelige folk gitt.

Konrad sa...

De fleste Frperne (både politikere og velgere) er skikkelige og stødige folk.