lørdag 22. november 2008

Høyre - partiet for de smålige og bornerte


EDIT (29.nov): Det ser ut til at Apenes sjampis skåling var regissert av TV2, når nyhetene ikke er gode nok sprites de opp (det burde ikke overraske at TV2 bruker slike metoder). Inntrykket av Høyre som et parti for de gjerrige og smålige består (se faksimile fra Dagbladet 25.nov).

- Gratulerer med dagen! Slik kommenterer nylig ekskluderte, og deretter gjeninnsatte, Høyre-medlem Georg Apenes nyheten om at Martin Engeset er ute av Stortinget neste år, skriver VG. Engeset tapte kampvoteringen om førsteplassen i Østfold Høyre og trakk seg deretter fra andreplassen.

Engeset og Apenes har dermed på hver sin måte tydelig demonstrert at Høyre er et parti for de smålige.

Saken er klar: Jeg kommer ikke til å stemme Høyre denne gangen heller (begynner å bli lenge siden sist nå).

EDIT: Torbjørn Røe Isaksen (tidligere leder i U-Høyre) stiller i Morgenbladet 31.okt det spørsmålet: Finnes det intelligent liv i Høyre?

Godt spørsmål.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Dette viser at det er for mange høyrepolitikere på stortinget. Sist hun var inne gjorde hun tre ting. Hun satt for det meste i møter, deltok i debatter og snurret på silkesjerf. Det tredje hun gjorde skal jeg fortelle henne når vi møtes på stand...

frr sa...

Så du kan liksom ikke true med at de ikke skal få din stemme. De ville jo aldri fått den uansett. :-)

Anonym sa...

Kommer rett og slett til å stemme FrP denne gangen. Nå er grensen for det akseptable nådd.

Konrad sa...

Frr: Du skulle bare visst!

I gamle dager stemte jeg stort sett Høyre, des siste årene har jeg stemte Venstre (det minste av flere onder). Venstre har klart å beholde en liberal kjerne, så jeg blir nok værende der inntil Høyre får inn noen ekte liberalere i stedet for skattesutreren Sanner.

Anonym sa...

Det blir FrP neste høst...

Konrad sa...

Grensen for det akseptable? Det er jo en god grunn til IKKE å stemme FRP.

Anonym sa...

Det er alle grunner til å stemme FrP

Anonym sa...

Hei og god kveld for Norge! Vi slipper á se noe mer til dette partiet etter denne APEnes aften!! Makan til arroganse og nedlatende holdinger. Og dette mennesket skal fá representere adferden til Höyre siden i NOrge!! Makan!! Har alltid värt Höyre velger, men dette var drápen, beklager!!! Heretter velger jeg redelige politikere.. vanskelig,men...