tirsdag 18. november 2008

Høyre - partiet for inkompetente og sneversynte

Georg Apenes ble mandag kveld ekskludert som medlem i Fredrikstad Høyre, etter at han offentlig kritiserte stortingsrepresentant Martin Engeset, skriver VG. Fylkeslaget ber nå om at eksklusjonen blir reversert (Dagbladet).

Ekskluderingen av den siste liberale stemmen i Høyre er nok et eksempel på at partiet i intellektuell oppløsning. Det gamle borgerlig-akademiske partiet har forfallt til et parti for inkompetente og sneversynte småborgere med en horisont som bare såvidt strekker seg til arveavgiften og boligskatt. Av mangel på takhøyde og vidsyn forsøker partiet desperat å gjennopplive den banale retorikken om "sosialistene". I sin akutte mangel på tankekraft burde Høyre kanskje leie inn Målmannen som propagandaminister, Målmannen har som kjent en egen evne til å løfte den anti-sosialistiske retorikken til nye absurde nivå.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så HELE Høyre er sneversynte nå? :P Den var vel litt drøy?

Men ja Apenes-saken er til å fnyse av. Og det ganske så høyt også.

Anonym sa...

Les hva jeg skriver da mann, dette er et EKSEMPEL på den begredelige tilstanden i Høyre.

Ja, Høyre er et parti plaget av skrumphjerne, jeg sier ikke at enhver velger eller enhver tillitsvalgt er sneversynte. Det finnes faktisk 2-3 unntak fra regelen, f.eks. Clemet, Willoch og Apenes, men disse har jo ingen viktige posisjoner.

Helge M. Markusson sa...

La partiet råtne på rot for min del. Men det er en ganske merkelig situasjon at landets nest eldste parti ikke lar folk si sin mening i en nominasjonsprosess.