fredag 7. november 2008

Det anti-liberale fjollepartiet

I likhet med Tåkemannen, har det såkalt Liberale Folkepartiet gått seg fast i illeluktende brun gjørme. Nå har Vegard Martinsen prestert å resirkulere diverse søppel som ble gravd opp i løpet av presidentvalgkampen i USA. Martinsen peker også på at Obama vant ved hjelp av karisma og talegaver, og at Obama er en mann som søker makt. Javel? Obama er jo faktisk politiker, og det ville overraske om en karrierepolitiker ikke søker makt - da ville det ikke bli mye karriere.

Martinsen mener videre at dette viser at Obama er narsissist. Det kan godt være at Obama har narsissistiske trekk, igjen ville det faktisk overraske om han ikke er mer narsissist enn gjennomsnittet av befolkningen. En viss grad av narsissisme er svært utbredt blant kunstnere, film- og popstjerner, politikere og toppledere. Clinton, Reagan og Roosevelt er eller var alle personer med tydelig narsissisme.

Martinsen presterer også å bruke det brune nettstedet Faitfreedom (artikkelen "the making of a führer") som sannhetsvitne. Nei, jeg linker ikke til smånazistiske nettsider.


Er Obama venstrevridd? Ja, muligens i en amerikansk sammenheng. I Norge ville han blitt plassert et sted i sentrum, en slags sosialdemokratisk Høyre-mann. Fæle greier.


Martinsen og Målmannen er besittelse av frekkhetens nådegave når de kaller seg liberale. Man trenger ikke være særlig kreativ for å skjønne hvorfor disse er så opptatt av å rakke ned på Obama. Det er uansett underlig å se at folk bli småkriminelle og høyreekstreme av å forelese seg på Ayn Rands filosofi.


Noen liker å stå i brun gjørme til halsen.

3 kommentarer:

Amos Keppler sa...

Jeg blir vanligvis DÅRLIG av å lese selv små setninger av hva disse folkene og de på document.no, rights.no osv uttaler, men akkurat i disse dager føler jeg en viss overbærenhet...

Helgespresso sa...

Helt rett av Konrad: Ikke la svina slippe unna!

Konrad sa...

Jeg vil ikke karakterisere personene som svin, men politikken er definitivt svinsk.