lørdag 23. mai 2009

Feministen Per Sandberg (Frp)

- Folk som kommer til Norge må legge fra seg den kvinneundertrykkende og barneundertrykkende kulturen det er å bruke hijab. I skolen skal det være forbudt med hijab, og hvis foreldrene ikke akseptere våre demokratiske rettigheter, så vil vi sende dem rett hjem, slår Frps nestleder Per Sandberg fast.

Hva skal man så gjøre med Frp-politikere som henter seg kone i Asia fordi norske kvinner er for selvstendige og karriereorienterte?

- Jeg råder menn som vet hva de går til å finne seg ektefeller i Asia. Samfunnet vårt trenger reserverte og høflige kvinner som ser en verdi i å ta seg av hjemmet og holde familien samlet, sier lokalpolitikeren Rødde til VG.

Dias (38) fra Indonesia disker opp for ektemannen Per Bjørnar Rødde 38. Han er Frp-politiker og ønsker gamle kjønnsroller for å motvirke ensomhet, ulykkelige barn og overvekt.


Frp er like troverdige feminister som sitt danske motstykke.

Apropos: Frp er som kjent skeptisk til islam og andre tvilsomme religioner, men kristendommen kan godt påtvinges hvem som helst. Frp snapper velgere både i Ap-land og i bibel-land.

Ingen kommentarer: