fredag 29. juni 2012

Stem heller Høyre

Frps løsning er å ta relativt små problemer og blåse dem opp til ugjenkjennelige størrelser. Slik skal velgerne se at Frp trengs for å rydde vei i vellinga. I går gjorde Per Sandberg tiggere og søppel til Frps hovedsak. Med innlevelse skildret han hvordan tiggere fra Romania og Bulgaria har «okkupert» bydeler i Oslo og strør om seg med klær, søppel og ekskrementer. Så ille er det at «barnefamilier nekter å ta i bruk byens friluftsområder fordi det flyter av søppel og dritt», hevder Sandberg, som selv skal feriere på Senja, i betryggende avstand fra dette fæle. For å beskytte de stakkars osloborgerne mot synet av fattigdom, vil Sandberg arrestere og kaste ut EØS-borgere som ikke kan bevise at de er her for å søke jobb. I forrige gikk partiets Morten Ørsal Johansen ut og ville forby burka og gjøre det generelt vanskeligere å få bli i landet. 

Vil du ha et alternativ til de rødgrønne, stem heller Høyre eller V.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tja, slik som det ser ut er det vel heller sånn at en stemme på alt annet enn et av de rødgrønne partiene er en stemme for å få FRP i regjering.

Konrad sa...

Det er dilemmaet for meg som ikke vil har Frp i regjering.

Anonym sa...

Det er ikke noe særlig å lese at når folk slenger fra seg søppel og dritt, så skyldes det fattigdom. Da sier du jo at alle fattige er griser.

Det er bare tull at stjeling skyldes fattigdom. Det finnes massevis av bunn hederlige mennesker som er fattige.

Det er tull at det å slenge fra seg dritt og drite i parker etc. henger sammen med fattigdom. Det finnes masse fattigfolk som ikke gjør sånt.

Og vet du hva? Både hederlige fattigfolk og rike og dannede mennesker går utenom dritten som enkelte legger igjen etter seg, og begge grupper vemmes like mye.

Kort sagt: det er tull å tolerere drittoppførsel fra folk bare fordi de er fattige. Sist jeg sjekket var det ikke gebyr for å bruke en søppelboks.

Anonym sa...

"Det er ikke noe særlig å lese at når folk slenger fra seg søppel og dritt, så skyldes det fattigdom. Da sier du jo at alle fattige er griser."

Anonym ... det skulle ikke være en viss Rasmus Berg som uttaler seg her?